Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Baba de Caracol Regenerating Cream etanavoide 100 ml

Monipuolinen hoitovoide

Alkuperäinen hinta oli: 49,90 €.Nykyinen hinta on: 39,90 €.

11 varastossa

Parasta ennen 12/2024

(499 €/ltr)

Baba de Caracol Regenerating Cream etanavoide 100 ml

 Sisältää etanaseerumin lisäksi ubikinonia (koentsyymi Q10), allantoiinia, kollageenia ja A-vitamiinia kokonaisvaikutuksen tehostamiseksi.

  • “etanavoiteiden” klassikko
  • häivyttää arpia, ryppyjä ja maksaläiskiä
  • korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita
  • ehkäisee aknea ja ihotulehduksia
  • edistää haavojen paranemista
  • korjaa selluliitti- sekä venymisvaurioita
  • ravitsee tehokkaasti ihosoluja

Baba de Caracol Regenerating Cream etanavoide

“Etanavoiteiden klassikko”

Baba de Caracol Regenerating Cream on täyteläinen etanaseerumia sisältävä hoitovoide. Se sisältää lisäksi ubikinonia (koentsyymi Q10), allantoiinia, kollageenia ja A-vitamiinia kokonaisvaikutuksen tehostamiseksi.

Etanaseerumin teho huomattiin aikoinaan sattumalta, kun Etelä-Amerikassa syötäväksi kasvatettuja etanoita käsittelevät työntekijät huomasivat käsiensä ihon olevan poikkeuksellisen pehmeää ja hyväkuntoista. Etanoiden erittämää seerumia alettiin tutkia, ja sen huomattiin sisältävän ainutlaatuisia yhdisteitä ja ravinteita, jotka auttavat etanaa pitämään pintansa kosteana ja korjaamaan vaurioita nopeasti. Etanoiden todettiin siis olevan arvokkaampia elävinä!

Ihmisen iholla etanaseerumilla on samankaltaisia vaikutuksia. Sen aineet tukevat ihon omaa uudistumisprosessia, pitävät sen kimmoisana ja auttavat korjaamaan vaurioita, kuten arpia, epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia.

Natura Median Baba de Caracol-tuotteissa käytettävällä etanaseerumilla on sertifikaatti, joka takaa etanoiden eettisen ja hellävaraisen kohtelun.
Seerumin keräämisessä etanoita ei siis vahingoiteta.
Kaikki etanaseerumia sisältävät Natura Median tuotteet valmistetaan Espanjassa ja viimeistellään, sekä pakataan Suomessa.

Baba de Caracol Regenerating Cream on koostumukseltaan ravitsevaa ja helposti levittyvää. Tämän ansiosta 100 ml pakkaus on hyvin riittoisa.

Käyttöohje

Käyttö: Levitetään suoraan puhtaalle iholle, aamulla ja illalla, kevyesti hieroen. Voidaan käyttää kaikille ihoalueille.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: Riittoisa koko 100 ml.

Ainesosat: Aqua, Aloe Barbadensis, Helix Aspersa, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth 12, Glyceryn, Stearic Acid, Isopropyl Myristate, Isonoyl Isononanoate, Ceteareth 20, Butyruspermum Parkii Butter, Dimethicone Copoliol, Ciclomethicone, Cetearyl Alcohol, Ozokerite, Isononyl Isononanoate, Decyl Dodecanol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Edta, Carbomer, Imidazolidinil Urea, Potasium Sorbate, Trietanolamine, Allantoin, Retinol, Glycolic Acid, BHT, Parfum, Lactic Acid, Ubiquinone.

Markkinoija/ Maahantuoja
Natura Media Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin