Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Pharma Nord BioActive Ubikinol Q10 100 mg

60 tai 150 kaps

57,60 112,50 

Pharma Nord BioActive Ubikinol Q10 100 mg

  • Sisältää ubikinolia, joka on ubikinonin pelkistynyt muoto
  •  Dokumentoitu  hyötyosuus ja laatu
  •  Erityinen tuotanto- ja kapselointimenetelmä, jotka suojaavat  ubikinolia valolta ja  hapelta
  •  Valmistettu Tanskassa lääketehtaille asetettujen farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Ravintolisä

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Pharma Nord BioActive Ubikinol Q10 100 mg

BioActive Ubiqinol™ Q10 sisältää ubikinolia, joka on ubikinonin pelkistynyt muoto. Valmiste on valmiiksi liuenneena kasviöljyyn ja suojattu sekä valon että hapen vaikutuksilta pehmytgelatiinikapseleissa. Yhdessä kapselissa on 100 mg ubikinolia ja 12 mg askorbiinihappoa.

Ubikinolilla on luonnostaan eräs heikkous. Se on erittäin epävakaa  muoto, koska se hapettuu hyvin nopeasti takaisin ubikinoniksi joutuessaan alttiiksi hapen vaikutukselle. Tästä ominaisuudesta johtuen se on äärimmäisen haasteellinen aine tuotannossa, kun halutaan valmistaa vakaa ubikinolivalmiste. Pharma Nordilla on onnistuttu kehittämään valmistusmenetelmä, jonka ansiosta aktiiviaine pystytään säilyttämään pelkistyneessä muodossaan ubikinolina.

Erityisen valmistusmenetelmän lisäksi myös pehmytgelatiinikapselit auttavat suojaamaan BioActive Ubiqinolin patentoidun aktiiviaineen valolta ja hapelta, jotta ainesosa kulkeutuu kehossa varsinaiseen tarkoitukseensa.

BioActive Ubiqinol on vahva antioksidantti, joka tukee kehon alhaisten Q10-pitoisuuksien nostamista.

Mitä on koentsyymi Q10?

Koentsyymi Q10 tai lyhyemmin Q10 on rasvaliukoinen vitamiinin kaltainen aine, jota esiintyy elimistössä kahdessa muodossa: ubikinonina ja ubikinolina.
Sana “ubique” on latinaa ja tarkoittaa suomeksi “kaikkialla”.

Kun solu tarvitsee energiaa, se muuntaa ravintoaineiden rasvojen, hiilihydraattien ja proteiineihin sidotun  energian ATP-molekyyliksi (adenosiinitrifosfaatiksi),  joka varastoi energian sen kemialliseen muotoon. Solu hajottaa ATP-molekyylin ja vapauttaa sen energian. Koko prosessi tapahtuu solujen mitokondrioissa, jotka ovat pienien papujen muotoisia solujen sisällä olevia “voimalaitoksia”. Kaikissa mitokondrioissa on Q10:tä. Lihassolut ovat erityisen riippuvaisia suurista energiantuotantomääristä, minkä vuoksi lihassoluissa on suhteellisesti enemmän mitokondrioita kuin monissa  muissa soluissa. Sydänlihaksella on huomattavan suuri tarve tuottaa energiaa, minkä vuoksi se on hyvä esimerkki elimestä, jonka soluissa on huomattavan suuri määrä mitokondrioita.

Hyviä Q10-lähteitä:

Q10:tä saadaan pieniä määriä ruoasta. Ravinnosta saatavasta Q10:stä noin puolet on ubikinonia ja puolet ubikinolia. Parhaita lähteitä ovat:

  • Naudanliha
  • Porsaanliha
  • Silli
  • Soijaöljy
  • Sardiinit

Q10:tä ei voida kutsua vitamiiniksi, sillä elimistö muodostaa sitä itse. Sisäinen tuotanto toimiikin lähes kaikissa soluissa, mutta ikääntymisen ja eräiden sairauksien myötä elimistön kyky muodostaa Q10:tä heikkenee. Korkeimmillaan elimistön oma Q10-tuotanto on noin kaksikymmenvuotiaana, minkä jälkeen Q10-tuotanto alkaa vähitellen hiipua.

Vaikka ravinnosta päivittäin saatavan Q10:n määrästä ei ole tarkkaa tietoa, sitä arvioidaan saatavan noin 5-10 mg päivässä. Elimistön ns. Q10-varmuusvarastot ovat noin 1,0-1,5 gramman suuruiset. Suurin osa tästä on varastoituneena sydämeen, munuaisiin ja maksaan.

Maksassa kolesterolin kanssa saman tuotantolinjan jakaa Q10-tuotantolinja. On osoitettu, että eräät kolesterolin tuotantoa alentavat lääkeaineet vähentävät sen vuoksi elimistön omaa Q10-tuotantoa.

Käyttöohje

Annostus: Suositeltu vuorokausiannos on 1aikuiselle  kapseli 1 – 2 kertaa päivässä ruokailujen yhteydessä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 60 kaps/ 43 g tai 150 kaps/ 128 g.

Ainesosat:
Kookosöljy, kapselin kuori (liivate), ubikinoli Q10-H2 (Uniqinol®), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri (E150c), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), sakeuttamisaine (piidioksidi), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Suositeltava vuorokausiannos 1-2 kaps sisältää:
Ubikinolia, koentsyymi Q10-H2 (CoQ10 pelkistyneenä) Uniqinol® 100-200 mg*
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Markkinoija/ Maahantuuoja
Oy Pharma Nord Ab

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin