Yli 49 € tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

dida 90 tai 180 tabl

Suoliston hyvinvointiin

27,90 49,90 

Poista

dida 90 tai 180 tabl

Kaneli-yrttiuute suoliston hyvinvointiin

  • Suoliston hyvinvointiin
  • Kanelipohjainen yrttiuutevalmiste
  • Kuuriluontoinen käyttö

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Vatsa ja ruoansulatus

Dida™ tablettien ainutlaatuinen yhdistelmä bioaktiivisia ravinteita, yrttejä ja mausteöljyjä tukee suoliston hyvinvointia ja sen limakalvoja.

Kaneliöljy, fenkoliöljy ja piparminttuöljy auttavat vähentämään ilman muodostusta. Anti-mikrobinen yrttiyhdistelmä sisältää mm. timjamia ja valkosipulia, jotka auttava ylläpitämään ruoansulatuskanavan biosfääriä. Niasiini auttaa ylläpitämään limakalvojen hyvinvointia.

Piparminttu (Mentha x Piperita L.)
Kasvin voi helposti tunnistaa neliönmuotoisesta varresta. Se voi kasvaa jopa 40-80 cm korkeaksi. Kasvin latvassa on usein paljon oksia. Dida tableteissa käytetään piparmintusta saatavaa öljyä.

Kaneli (Cinnamomum zeylanicum L.)
Kaneli on alun perin Sri Lankasta. Eurooppaan se päätyi 1700-luvulla hollantilaisten merenkulkijoiden mukana. Kanelipuu on ikivihreä ja korkeaksi kasvava puu. Kanelimauste saadaan puun kuoresta, jolla on vahva miellyttävä tuoksu. Kanelin maku on makea, pyöreähkö ja aromaattinen.

Oregano (Oreganum vulgare L.)
Oregano kasvaa villinä Välimeren alueella. Tärkein fytokemikaali oreganossa on luonnollinen karvakroli, joka on luonnollinen säilöntäaine.

Käyttöohje

Annostus ja käyttöohje: Kuurina 2 tablettia päivässä nesteen kanssa 45 päivän ajan.
Tämän jälkeen 1 tabletti päivässä nesteen kanssa.

Käyttörajoitus: Ei alle 11-vuotiaille. Mikäli olet raskaana, imetät tai sinulla on allergioita, keskustele terveydenalan ammattilaisen kanssa tuotteen käytöstä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 90 tabl/ 99 g tai 180 tabl/ 198 g.

Ainesosat: Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, trikalsiumfosfaatti), oreganouute (Oreganum vulgar L.), oliivinlehtiuute (Olea Europea L.), kehäkukkauute (Calendula Officinalis L.), timjamiuute (Thymus Vulgaris L.), kardemumman siemenuute (Ellateria Cardamomum L.), neilikkauute (Eugenia Caryphyllus L.), valkosipuliuute (Allivum Sativum L.),  pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, karnaubvaha),  sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiini (niasiini), kaneliöljy (Cinnamomum Zeylanicum J. Presl.), fenkoliöljy (Foeniculum vulgare Mill.), piparminttuöljy (Mentha x Piperita L.).

Markkinoija/ Maahantuoja
New Nordic Oy

 

 

 

 

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2021 Luontaistuote Jasmin