Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Harmonia curaMIN

90 kapselia

Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 33,95 €.

Parasta ennen 1/2027

(738,89 €/kg)

Harmonia curaMIN

  • Nivelten terveyteen ja liikkuvuuteen
  • Immuunijärjestelmän toimintaan
  • Vähentämään hapetusstressiä
  • Ravintolisä

Muista myös edullinen Tuplatarjous.

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Harmonia curaMIN

curaMIN® sisältää kahta hyvin dokumentoitua kasviuutetta: BCM95®:n (kurkumiini + turmeronit) & BosPure®:n (boswellia serrata) uutteiden yhteisvaikutus takaa valmisteen ylivertaisen tehon nivelterveyden tukijana.

Harmonia curaMINin raaka-aineiden vaikutukset on osoitettu yhteensä 80:ssa uutespesifissä tutkimuksessa. Kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä. Se auttaa myös suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Boswellia (BosPure®) tukee lisäksi nivelten mukavuutta & liikkuvuutta.

curaMIN® on paras niveltuote: 90 % saa avun*

curaMIN auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta. USAn parhaaksi nivelvalmisteeksi kolmena peräkkäisenä vuotena (2020, 2021 ja 2022) valitulla curaMIN®inilla on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä. Tutkitusti yhdeksän kymmenestä curaMINia kokeilleesta saa siitä apua nivelilleen (*Molecular Medicine Reports 8: 1542-1538/2013). Niveltuotteiden ykköseksi rankatun curaMINin raaka-aineiden vaikutukset on dokumentoitu 80:ssä julkaistussa tieteellisessä tutkimuksessa.

curaMIN® ylivertainen teho perustuu kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutukseen; BCM95® – maailman dokumentoiduin, ensiluokkaisesti imeytyvä ja puhdas kurkumiiniuute. BosPure® – tehokas uute boswelliasta.

Käyttöohje

Annostus:
Kahden ensimmäisen viikon aikana: 3 kapselia päivässä (2 aamulla +1 illalla).
Sen jälkeen 2 kapselia päivässä (1 aamulla + 1 illalla).
Tarvittaessa suurempaa annosta voi ottaa pidemmän ajan.

Käyttörajoitukset: Suositellulla päiväannoksella ei ole raportoitu haittavaikutuksia, eikä sillä ole ajallisia käyttörajoituksia. Kurkumiinilla on kuitenkin verta ohentava vaikutus, joten verenohennuslääkkeiden kanssa yhdessä käytettynä tulee aina ensin käytön aloitusta neuvotella hoitavan lääkärin kanssa. Kurkumavalmisteiden käyttöä tulee välttää raskauden ja imetyksen aikana.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 90 kaps/ 54 g.

Ainesosat: Standardisoitu kurkumauute (Curcuma longa,BCM95®, sisältää luontaisesti turmeroneja), Boswelliaserrata (BosPure®), kapselin kuori (selluloosa).

curaMIN®-tuote on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen valmiste.

Markkinoija/ Maahantuoja
Harmonia Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin