Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Bertils KarpaLact Strong

18,75 41,50 

Bertils KarpaLact Strong 60 tai 120 kaps

Karpalouute – Maitohappobakteeri

  • KarpaLact Strong sisältää karpalouutetta ja maitohappobakteereita
  • Korkealaatuinen ja aktiivinen karpalo
  • Toisiaan tukevat ja täydentävät maitohappobakteerikannat
  • Huolellisesti suojattu karpalouute sekä maitohappobakteeriyhdistelmä
  • Ravintolisä

Tutustu kaikkiin KarpaLact Strong tarjouksiin.

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

KarpaLact Strong

Vahva karpalo + tutkitut maitohappobakteerit samassa kapselissa

KarpaLact Strong -kapseleiden sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossa pitkäkestoisesti. Huolellisesti suojattu uute säilyttää aktiivisuutensa ruuansulatuskanavan läpi matkatessaan ja on löydettävissä virtsasta vielä 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta.

Tuotteeseen yhdistetyt vahvat, tutkitut ja niin ikään suojatut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja.  Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen tai tarpeen mukaan pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

Kenelle?

  • Kaikenikäisille naisille
  • Sopii myös raskaana oleville ja imettäville äideille
  • Sopii myös miehille
  • Aktiivisille uimareille; viileisiin luonnonvesiin ja uimahalliin

Karpalo kliininen näyttö

Karpalo tarjoaa vahvan ja luonnollisen tuen terveellisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen täydentämiseen. Tutkimusten mukaan karpalon tärkeimpiä luonnollisia tehoaineita ovat sen sisältämät ns. proantosyanidiinit. Karpaloita tai karpalomehua nautittaessa em. tehoaineiden aktiivisuus heikkenee merkittävästi mm. vatsahappojen vaikutuksesta.

Valikoidut maitohappobakteerit

Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat usein myös intiimialueilla vallitsevaan bakteeritasapainoon. Esimerkiksi erilaisten hiivojen suuri määrä suolistossa johtaa helposti samojen hiivojen lisääntymiseen myös intiimialueilla.

KarpaLactin valikoidut maitohappobakteerikannat ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja ja sitoutuvat siksi hyvin suoliston eri kohtiin. Tuotekohtaisissa tutkimuksissa on selvitetty näiden kantojen turvallisuutta, sitoutumista suoliston eri osiin sekä suotuisaa yhteiseloa elimistömme omien suolistobakteerien ja hiivojen kanssa.

Ainutlaatuinen karpalouute

KarpaLactin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Marjan kaikki luonnolliset aineosat on säilytetty uutteessa ennallaan. Vatsahapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® –menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen aktiivisuus säilyy aina virtsaan asti. Vaikutus on myös tutkitusti pitkäkestoinen; uutteen bioaktiiviset ainesosat erittyvät virtsaan jopa 12-15 tunnin ajan kapselin nauttimisen jälkeen.

Vain laadukkaat ja aktiiviset maitohappobakteerit toimivat

KarpaLact Strongin maitohappobakteereja valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella. Niiden turvallisuus ja vaikutukset tunnetaan. Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät takaavat maitohappobakteerien säilymisen aktiivisina. Karpalouutteen ja mahan hapot eivät heikennä huolella suojattujen maitohappobakteerien tehoa.

Hyvät maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. Hyvin menestyvät suolistobakteerit pitävät epäedullisia bakteereja ja hiivoja kurissa rajoittamalla niiden kasvutilaa.

 

Käyttöohje

Annostus: 1 kapseli aamuin ja illoin.
Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä.
Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Jauhetta ei saa kuumentaa.
Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.

Käyttörajoitus: KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.
KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 60 kaps/ 48 g ja 120 kaps/96 g.

Aineosat ja säilytys: Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), magnesiumstearaatti.
Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Vaikuttavat aineet päiväannoksessa  1 – 2 kaps.
Cran-Max -karpalouutetta (34:1) 500 – 1000 mg
Maitohappobakteereita* 0,5 – 1 mrd. cfu
 * Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium longum

Markkinoija/ Maahantuoja
Midsona Finland Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin