Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Mikroveda Life TUPLATARJOUS – Joka 7. pullo ilmainen!

2 x 500 ml

Alkuperäinen hinta oli: 93,80 €.Nykyinen hinta on: 75,05 €.

Parasta ennen 6/2025

(93,980 €/l)

Mikroveda Life maitohappobakteeri-kasviuutevalmiste TUPLATARJOUS

Joka 7. pullo ilmainen! Käytä etu hyväksesi.

Fermentoitu maitohappobakteeri-kasviuutevalmiste

  • Maitohappobakteerit ja entsyymit samasta valmisteesta
  • Monipuolinen koostumus, 33 maitohappobakteerikantaa
  • Ravintolisä

Joko sinulla on Mikroveda Life- kortti? Joka 7. pullo veloituksetta!

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Mikroveda Life

Vatsasi hyvinvoinnille!

Mikroveda® Life on luonnonmukainen, biologisesti sertifioitu ravintolisä, joka ei sisällä säilöntäaineita, gluteenia eikä sokeria. Se tukee ruoansulatusta, edistää suoliston toimintaa ja se sopii hyvin osaksi painonhallintaa.

Mikroveda® Life sisältää tehokkaita maitohappobakteereita yhteensä 33 erilaista maitohappobakteerikantaa. Mikroveda® Life sisältää myös 20 fermentoitua yrtti- ja kasviuutetta, lakkakääpää eli Reishiä ja viinirypäleensiemenjauhetta.

Mikroveda® Life:n maitohappobakteereilla on erityisominaisuuksia: tämän ainutlaatuisen maitohappobakteerien seoksen ”hyvät” bakteerit mm. tuottavat entsyymejä ja vitamiineja sekä puhdistavat suolistoa.

Mikroveda® Life on tehokas vatsan– ja suolistonhoitovalmiste, sillä sen maitohappobakteerit säilyvät aktiivisena myös tuotteen avaamisen jälkeen ja koko käytön ajan.

Mikroveda® Life on luonnonmukainen, biologisesti sertifioitu ravintolisä, joka ei sisällä säilöntäaineita, gluteenia tai sokeria.

Maitohappobakteerit

Useat maitohappobakteerit kuuluvat ihmisen suoliston normaaliflooraan. Maitohappobakteerit edistävät terveyttä monitavoin. Mikroveda® Life:n maitohappobakteerit hellivät suolistoa ja vahvistavat vastustuskykyä. Ne ylläpitävät tervettä bakteerikantaa lääkekuurien yhteydessä ja matkoilla. Maitohappobakteerit ovat avuksi myös, kun maito tai vilja ei sovi.

Mikroveda® Life:n maitohappobakteerit edistävät myös ravintoaineiden imeytymistä. Maha-suolikanavassa Mikroveda® Life:n maitohappobakteerit tuottavat vitamiineja (mm. biotiinia, foolihappoa ja K-vitamiinia), entsyymejä, antioksidantteja, luonnon antibioottisia aineita ja aminohappoja.

Käyttöohje

Annostus: 25 ml (vajaa 2 rkl) vuorokaudessa sellaisenaan tai veden kera.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: Tuplatarjous 2 x 500 ml.

Yrttiainesosat/valmistusaineet: Vesi, melassi, kasviuutteet: ananas, väinönputki, anis, basilika, tilli, fenkoli, mustikanlehdet, vadelmanlehdet, inkivääri, kumina, maarianverijuuri, oliivinlehdet, piparminttu, rosmariini, puna-apila, salvia, rohtoneidonkukan siemenet, lakritsikasvi, viinirypäleen siemenuute ja lakkakääpäuute.

Mikroveda Lifen sisältämät maitohappobakteerit: Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus amylolyticus, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei 01, Lactobacillus casei 02, Lactobacillus casei 03, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus zeae, Lactoccocus diacetylactis, Lactococcus lactis, Streptococcus thermophilus), Saccharomyces cerevisiae.

Markkinoija/ Maahantuoja
HCA Health Concept Oy Ltd

Mikroveda Life- kortti

Hanki itsellesi Mikroveda Life- kortti ja saat joka 7. pullon ilmaiseksi!

Kun tilaat Mikroveda Life tuotteen, hankit itsellesi Mikroveda Life- kortin, joka säilyy meillä Luontaistuote Jasminissa. Kun tilaat kuudennen pullon, saat tilauksesi mukana kortin itsellesi.
Sen lähettämällä HCA Health Consept Oy tukkuun, saat 7. pullon ilmaiseksi Mikroveda Life- tuotetta.

Käytä etu hyväksesi!

Mikroveda Life -keräilykortti

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin