Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Natura Media BIGhair-kapselit

80 kapselia

Alkuperäinen hinta oli: 28,90 €.Nykyinen hinta on: 24,60 €.

Parasta ennen 3/2025

(444,62 €/kg)

Natura Media BIGhair-kapselit

 • 13 ravintoainetta hiuksille, kynsille ja iholle
 • Valikoidut, kaikkein hyödyllisimmät ainesosat
 • 5000 μg biotiinia päiväannoksessa
 • Ravitsee sisältäpäin – eron voit huomata jo 2 kk käytön jälkeen!
 • Ravintolisä

Elinvoimaa hiuksille, kynsille ja iholle!

Monipuolinen yhdistelmä ravintoaineita kuten biotiinia, mineraaleja, aminohappoja ja vitamiineja.

BIGhair-kapselit sisältävät monipuolisen yhdistelmän ravinteita, jotka antavat kasvuvoimaa hiuksille sisältäpäin, sekä edistävät samalla kynsien ja ihon hyvinvointia.

BIGhair-yhdistelmä sisältää:

 • 5000 μg biotiinia, joka on tunnetuin ravinne elinvoimaiseen hiustenkasvuun. Biotiini edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Se tukee myös muiden tärkeiden ravinteiden imeytymistä, sillä se edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.
 • C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Myös hiukset ja kynnet koostuvat merkittävästi kollageenista.
 • Pantoteenihappoa, B6- ja B12-vitamiinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Tämä varmistaa solujen normaalin toiminnan.
 • Quatrefolic®-folaattia, joka on korkean biosaatavuuden folaatti, sekä foolihappoa, jotka edistävät normaalia aminohapposynteesiä. BIGhair sisältää kahta essentiaalia aminohappoa, L-lysiiniä ja L-metioniinia.
 • Kuparia, sinkkiä ja seleeniä. Kupari edistää hiusten normaalia pigmentoitumista. Sinkki edistää hiusten pysymistä normaaleina. Seleeni edistää sekä hiusten että kynsien pysymistä normaaleina.
 • Peltokorteuutetta, joka sisältää luontaista piitä. Puhdas pii on äärimmäisen lujaa ja hiuksissa on luonnostaankin huomattava määrä piitä.

Tietyt vitamiinit, mineraalit ja muut ravinteet vaikuttavat todistetusti siihen että hiukset, kynnet ja iho pysyvät normaaleina ja elinvoimaisina, koska nämä kehomme osat sisältävät keskenään samoja rakennusaineita. Myös sellaiset ravinteet, jotka vaikuttavat esim. veren.

Hiustenkasvun ABC

Hiukset muodostuvat päänahan hiusnystyissä ja koostuvat keratiinista (88% proteiinia), melaniinista (pigmentti) ja oligomineraaleista. Hius kasvaa keskimäärin 1-1,5cm kuukaudessa ja niillä on kolme eri kasvuvaihetta:

 • Anageeninen vaihe, eli kasvuvaihe. Tämän vaiheen pituus on yleensä 3-7 vuotta. Suurin osa hiuksistamme on tässä vaiheessa. Kasvuvaiheen pituus on jokaisella yksilöllinen ja se määrittää, kuinka pitkäksi omat hiuksesi voivat kasvaa. Mitä lyhyempi hiustesi kasvuvaihe on, sitä lyhyempi on hiustesi maksimipituus.
 • Katageeninen vaihe, eli siirtymävaihe, jolloin hiuksen kasvu pysähtyy ja hiustuppi alkaa surkastua.
 • Telogeeninen vaihe, eli lepovaihe. Lepovaiheen aikana hiuksen kasvu on jo pysähtynyt ja se irtoaa itsestään. Hiuksen koko elinkaari kestää kaikkiaan n. 4-8 vuotta.

Hiusten, ihon ja kynsien tyyppi ja yksilölliset ominaisuudet ovat vahvasti geeneissämme. Tähän ei voi vaikuttaa, mutta oikein valituilla ravinteilla ja päivittäisillä tottumuksilla voi lisätä niiden hyvinvointia ja elinvoimaisuutta.

Asiaa voi ajatella käänteisesti – hiusten, kynsien ja ihon hoidon laiminlyöminen, puutteellinen ravinteiden saanti ja myös stressi vaikuttavat kaikki negatiivisesti niiden kuntoon. On siis loogista, että hyvillä tottumuksilla niitä voi myös vahvistaa!

5 vahvaa vinkkiä hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin!
 1. Anna muutokselle aikaa! Jos hiukset ovat vaurioituneet esim. käsittelyissä, vain uuteen kasvuun voi vaikuttaa. Hius kasvaa keskimäärin 1-1,5 cm kuukaudessa. Hiusten leikkaaminen saa ne tuntumaan terveemmiltä ja estää latvojen haaroittumista, joka vahingoittaa hiuksia entisestään.
 2. Päänahan terveys on tärkeää. Hoida päänahkaa kuin muutakin ihoa – pese huolellisesti, kosteuta, tarvittaessa kuori tai esim. pitempään jatkuneessa ongelmassa, kuten ihottumassa, käänny lääkärin puoleen.
 3. Hoida elintavoilla sisältäpäin. Hyvinvointia lisäävät elintavat kuten monipuolinen ravinto, liikunta ja laadukas uni vaikuttavat todella paljon myös hiuksiin, kynsiin ja ihoon! Hyvät elintavat auttavat pitämään myös stressin hallinnassa ja vaikuttavat näin myös hiuksiin, kynsiin ja ihoon.
 4. Suojaa ja kosteuta. Talvella iho, hiukset ja kynnet tarvitsevat kosteutta ja suojaa kylmältä. Kuivissa käsissä myös kynnet ovat usein katkeilevat ja hauraat. Kynsien parhaat kaverit ovat käsivoide ja lämpimät käsineet.
 5. Hyvä juuri tällaisena! Monet rankat käsittelyt heikentävät hiusta. Samoin myös iho ja kynnetkin kaipaavat tilaa hengittää. Mitä luonnollisempina ne saavat pysyä, sen vahvemmiksi ne kasvavat.

Käyttöohje

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 80 kaps/65 g.

:Ainesosat: L-lysiini (hydrokloridi), askorbiinihappo, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-metioniini, peltokorteuute, sinkkipikolinaatti, sinkkiglukonaatti, kalsium-D-pantotenaatti, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), seleenillä rikastettu hiiva, L-selenometioniini, biotiini, kuparibisglysinaatti, pyridoksaali-5’-fosfaatti, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti (Quatrefolic®), pteroyylimonoglutamiinihappo, metyylikobalamiini.

Vuorokausiannos sisältää: 1 kapseli

L-lysiini                               200 mg
L-metioniini                        100 mg
Peltokorteuute,                  100 mg
josta piitä                             12 mg
Biotiini                              5000 μg (10000 %*)
C-vitamiini                          100 mg (125 %*)
B6-vitamiini                          1,4 mg (100 %*)
Foolihappo                          200 μg (100 %*)
B12-vitamiini                         2,5 μg (100 %*)
Pantoteenihappo (B5)          12 mg (200 %*)
Sinkki                                    10 mg (100 %*)
Kupari                                     1 mg (100 %*)
Seleeni                                   55 μg (100 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Sisältää: 1 kaps. %*
L-lysiini 200 mg
L-metioniini 100 mg
Peltokorteuute 100 mg
– josta piitä 12 mg
Biotiini 5000 μg 10000 %
C-vitamiini 100 mg 125 %
B6-vitamiini 1,4 mg 100 %
Foolihappo 200 μg 100 %
B12-vitamiini 2,5 μg 100 %
Pantoteenihappo (B5) 12 mg 200 %
Sinkki 10 mg 100 %
Kupari 1 mg 100 %
Seleeni 55 μg 100 %
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Markkinoija/ Maahantuoja
Natura Media Oy

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin