Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Puhdas+ Silky Feet paristokäyttöinen jalkaraspi – sininen

Jalat sandaalikuntoon!

32,90 

Puhdas+ Silky Feet paristokäyttöinen jalkaraspi

  • Jalkaraspilaite, vaihtopää ja puhdistusharja
  • Tehokas laite jalkojen kovettumille
  • Helppokäyttöinen

Vinkki: Tee jalkakylpy johon lisäät eteeristä laventeliöljyä. Nauti jalkakylvystä ja raspaa jalkojen kovettumat sen jälkeen. Viimeistele hoito Puhdas+ 4-teho Jalkavoiteella. Jalat ovat sandaalikunnossa!

Tehokkain tapa poistaa kovettunutta ihoa jaloista ja kantapäistä on paristokäyttöinen jalkaraspi. Varsinkin kesällä jalat rasittuvat kun kävellään esimerkiksi rannalla tai mökillä paljain jaloin. Jos raspaat jalkoja säännöllisesti, kovettumia ei pääse syntymään ja jalkasi pysyvät silkkisen kauniina.

Puhdas+ jalkaraspilla saat jalat sandaalikuntoon! Jalkaraspia on erittäin helppo käyttää ja se poistaa kovettumat nopeasti ja tehokkaasti. Raspia käytetään liikuttamalla sitä kovettuneella iholla 2-3 sekuntia kerrallaan.

Kun haluat hemmotella jalkojasi, tee itsellesi jalkakylpy, johon on sekoitettu muutama tippa laventelin eteeristä öljyä. Se rentouttaa ja hellii jalkojasi. Kylvyn jälkeen poista kovettumat jalkaraspin avulla. Lopuksi levitä jalkoihin jalkavoidetta.

Käyttöohje

Käyttö:
Käytä laitetta vain jalkoihin. Laite on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Käytä vain terveelle iholle. Jos iho ärsyyntyy, lopeta laitteen käyttö.

Kuivaa laite käytön jälkeen. Ei lasten ulottuville. Älä käytä hiusten lähellä. Laitteen pää on vedenkestävä. Älä laita laitteen alaosaa, jossa on paristot, veteen.

Viimeistele Puhdas+ 4-teho Jalkavoiteella.

Varoitukset:
Jos sinulla on diabetes tai heikko verenkierto, keskustele lääkärin kanssa ennen käyttöä.

 

Tuotetiedot

Pakkaus sisältää jalkaraspilaitteen, vaihtopään ja puhdistusharjan. Pakkaus ei sisällä paristoja. Laitteeseen tarvitaan kaksi AA-paristoa.

Vöri: Sininen.

Markkinoija/ Maahantuoja
New Organics Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin