Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

ESI Rigenforte Hilseenhoitoshampoo 250 ml

Hypoallergeeninen hilseshampoo

Alkuperäinen hinta oli: 21,90 €.Nykyinen hinta on: 17,50 €.

Varasto loppu

ESI Rigenforte Hilseenhoitoshampoo 250 ml

  • Kuollutta ihosolukkoa poistava shampoo
  • Vähentää tehokkaasti hilsettä ja ylimääräistä talia päänahasta
  • Puhdistaa ja hillitsee talin eritystä
  • Tasapainoittaa hiuspohjaa
  • Hypoallergeeninen
  • Jokapäiväiseen käyttöön

Auttaa poistamaan hiuspohjaan tiukasti kiinnittynyneen hilseen ja ylimääräisen talin. Rasvoittunutta keratiinilevyä eli hilsettä irroittava koostumus sitoo talia ja kuolleita ihosoluja itseensä, jolloin ne on helppo huuhtoa pois, mikä vähentää kiusausta raapia päänahkaa hilseen poistamiseksi.

BIOTINAX® (METIONIINI, KYSTIINI JA BIOTIINI-YHDISTE). Metioniini ja kystiini ovat rikkipitoisia aminohappoja, jotka vahvistavat hiusten keratiinirakennetta ja taipuisuuta.  Ne myös edistävät seleenin imeytymistä. Biotiinitasapainottaa päänahan talinmuodostusta, joten se estää hiuspohjan liialliseen talineritykseen littyviä ongelmia.

Piroktoniolamiini vähentää tehokkaasti hilsettä.

Rikillä on erityisiä puhdistavia ja liiallista talineritystä hillitseviä ominaisuuksia, siksi se vaikuttaa tasapainottavasti ja normalisoivasti hiuspojaan.

Sinkki, magnesium, rauta, kupari ja pii. Näiden huolellisesti valittujen hivenaineiden riittävä saanti takaa hiussolujen ja ihokudosten normaalin rakenteen ja hapetuksen. Ne osallistuvat solujen uudistamisen mekanismeihin sekä kollageenin ja elastiinin muodostumiseen.

Pantenolilla eli B5-vitamiinilla on tärkeä osa ihon ja hiusten normaalissa muodostumisessa.

Teepuuöljy on tunnetuimpia ja tehokkaimpia luonnosta saatavia antiseptisia aineita. Se tuhoaa vahingollisia ihon mikrobeja, talia ravintonaan käyttäviä bakteereita ja esimerkiksi hiivaa, joten sillä on erityisen hyödyllinen vaikutus hiuspohjan hilse-ongelmiin.

Propolis on mehiläisen valmistamaa kittiainesta, jossa on galangiinia, joka on erittäin antiseptista, puhdistavaa ja rauhoittavaa hiuspohjalle.

Mentoli, minttu ja laventeli. Nämä eteeriset öljyt puhdistavat, raikastavat ja virkistävät hiuspohjaa.

HYPOALLERGEENINEN. Testattu Italian Ferraran yliopiston kosmetologian laitokselta ja koostettu aineista, jotka ovat mahdollisimman vähän ärsyttäviä. Siksi Rigenforte Hilsehoitoshampoo on erityisen sopiva niille jotka pyrkivät allergeenien vähentämiseen päivittäisessä elämässään.

Käyttöohje

Käyttö: Hiero shampoota päänahkaan ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä. Voidaan käyttää joka päivä.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 250 ml.

Terveysvaikutteiset ainesosat: Piroktoniolamiini, metioniini, kysteiini, biotiini (Biotinax®), orgaaninen rikki, teepuuöljy (Melaleuca alternifolia aeth. ol), propolis, pantenoli (provitamiini B5), bio-orgaaniset mineraalit (sinkki, magnesium, rauta, kupari, pii), mentoli, eteerinen piparminttuöljy (Mentha piperita aeth. ol.) ja laventeliöljy (Lavendula angustifolia aeth. ol).

Markkinoija/ Maahantuoja
Aboa Medica Oy

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin