Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Vida Sinkki 25 µg + B6-vitamiinivalmiste 120 tabl

Iholle, hiuksille – Vastustuskyvylle

8,90 

Varasto loppu

Vida Sinkki 25 µg + B6-vitamiinivalmiste 120 tabl

  • Ihon ja hiusten hyvinvoinnille
  • Ylläpitää vastustuskykyä
  • Solujen suojaksi hapetusstressiä vastaan
  • Kehitetty ja valmistettu Suomessa

Vida Sinkki 25 µg + B6-vitamiinivalmiste päivittäisen sinkin saannin turvaamiseksi. Valmiste sisältää myös B6 vitamiinia, joka edistää sinkin imeytymistä elimistössä. B6-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.

Vida Vahva Sinkki + B6 valmisteessa sinkki on peräisin sinkkipikolinaatista maksimaalisen imeytymisen varmistamiseksi.
Orgaaninen sinkkipikolinaatti on  yksi parhaiten imeytyvä sinkin muoto,  sillä mahahappojen määrä ei vaikuta sen imeytymiseen.

Miksi sinkki on tärkeä?

Riittävän sinkinsaanti suojaa solujamme. Happiradikaaleja syntyy elimistöön päivittäin normaalin aineenvaihdunnan sivutuotteena. Myös liiallinen stressi, krooniset sairaudet, alkoholin käyttö ja sokeripitoinen ravinto lisäävät entisestään elimistön hapettumista ja matala-asteista tulehdusta. Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia riittävästä sinkin saannista, sillä se edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Sinkki säätelee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa vaikuttamalla valkosolujen ja välittäjäaineiden aktiivisuuteen.

Sinkki on elimistölle tärkeä hivenaine ja se osallistuu yli 300 entsyymin toimintaan. Sinkkiä on käytännössä jokaisessa ihmisen solussa ja se vaikuttaa muun muassa aivotoimintaan, näkökykyyn, hedelmällisyyteen, vastustuskykyyn sekä happo-emästasapainoon.

Aikuisen sinkinsaannin päivittäinen suositus on Suomessa 10 mg, mutta optimaalinen tarve on yksilöllinen ja voi olla huomattavankin suuri.

Hiusten ja ihon hyvinvoinnille

Sinkin riittävä saanti on edellytys myös terveen ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille, sillä yksipuolinen ravinto ja stressi vaikuttuvat myös niiden kuntoon. Kun esimerkiksi hiukset eivät saa riittävästi rakennusaineita ravinnosta, ne saattavat oheta ja muuttua veltoiksi ja elottomiksi. Elimistömme käyttää saamansa rakennusaineet siellä, missä niitä eniten tarvitaan, ja ravintoaineiden saannin ollessa niukkaa, jäävät hiukset usein ilman ravinteita.

Mitä ovat Vida- tuotteet?

Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja.
Kaikki Vida-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.
Näin jokaisen tuotteen koostumus on harkittu loppuun asti juuri suomalaisten tarpeita ajatellen.

Käyttöohje

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 120 tabl/ 42 g.

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkipikolinaatti, pyridoksiinihydrokloridi, paakuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Markkinoija/ Maahantuoja
Leader Foods Oy

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin