Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Päivävoiteet

Kosteutusta kaikille kasvoille

Erilaiset ihotyypit, kaikille oma sopiva päivävoide. Kasvojen iho kaipaa kosteutusta, se on aina paljaana, alttiina kuivattavalle ilmalle, kaivaten kosteutuksen lisäksi myös suojaa ilmansaasteilta. Joku iho kaipaa enemmän kosteutusta, toinen pärjää vähemmällä, todella moni iho on myös herkkä.

Löydät valikoimastamme laadukkaan valikoiman päivävoiteita erilaisten ihojen tarpeisiin. Tutustu alla lisää ja tilaa oma suosikkisi.

Mikä kasvovoide millekin ihotyypille, katso vinkkimme.

Näytetään 1–28 yhteensä 53 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 53 tuloksesta

Erilaiset ihotyypit, erilaiset voiteet

Alla muutamat vinkkimme ja suosituksemme erilaisten ihotyyppien kosteuttamiseen verkkokauppamme suosikeista.

Baba de Caracol etanavoiteet ja -geeli ovat saaneet käyttäjät ihastumaan  ja vannomaan etanavoiteiden nimeen. Loistavat ja tehokkaat tuotteet ikääntyvälle iholle ryppyihin ja juonteisiin, pigmenttimutoksiin ja arpiin, unohtamatta erittäin tehokasta kosteutusta. Kokeile ja huomaa teho!

Puhdas+ Kollageenivoide on ylellinen ja laadukas kollageenia sisältävä voide kaikille ihotyypeille. Se virkistää ja ravitsee ihoa, samalla lisäten ihon kimmoisuutta. Samasta sarjasta myös seerumi.

Puhdas+ New Skin -sarja sisältää superkosteuttavaa hyaluronihappoa ja sopiikin erinomaisesti kuivan ihon hellimiseen.

Myös Puhdas+ Bee Venom -voide sai tullessaan markkinoille huippusuosion sen nuorekkaaksi tekevästä vaikutuksesta, sekä suosiollisesta vaikutuksesta ihon pintajuonteisiin. Saatavana myös seerumi.

Detria Arbutin on laadukas ihonhoitosarja kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle, couperosa ja atooppiselle iholle. Sarjan tuotteet helpottavat ihon pigmenttimuutoksia.

IHANA on kotimainen luomulaatuinenkosmetiikkasarja, josta löytyy myös päivävoiteet erilaisille ihotyypeille mm. kuivalle iholle

Lämmin suositus IHANA -sarjaan, tutustu lisää blogissamme.

Supermood on huippulaadukas, holistinen ihonhoitosarja. Tapa nähdä kauneus ja hyvinvointi perinteisen ihotyyppi-ajattelun sijaan.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin