Yli 49 € tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Maitohappobakteerit

Maitohappobakteerit eli probiootit ovat eläviä bakteereita tai hiivoja, jotka pysyvät hengissä ihmisen ruoansulatuskanavassa vatsalaukun suolahaposta huolimatta.

Tarjoamme sinulle ja perheellesi laadukkaan valikoiman maitohappobakteereita vatsasi ja suolistosi hyvinvoinnille, joko kapseleina, tabletteina, tippoina tai jauheena. Luontaistuotekaupastamme löydät tuttuja maitohappobakteerivalmisteita, kuten A. Vogel Oy:n Molgosan-tuotteet, Puhdas+ tuotteet, Biomedin, Biolatten, Bioteekin Probiootti, Natura Median sekä Bertil’s Health Karpalact.

Lue lisää, milloin maitohappobakteeri avuksi.

Näytetään 1–28 yhteensä 45 tuloksesta

Mitä tarkoittaa suoliston bakteerikanta?

Meillä kaikilla asuu suolistossa erilainen bakteerikanta, joka on osittain peritty vanhemmilta. Elimistön bakteerikanta muokkautuu elämän aikana mm. ruokavalion, mahdollisten antibioottikuurien vaikutuksesta sekä ympäristön bakteereille altistumisen myötä. Bakteerit suolistossa ovat tärkeitä elimistön toiminnan kannalta, koska ne mm. vaikuttavat immuniteettiin, ravintoaineiden pilkkoutumiseen ja vitamiinien tuottamiseen.

Milloin maitohappobakteerit avuksi?

Probiootteja voi käyttää päivittäin, sekä erilaisissa poikkeavissa tilanteissa kuten mm. matkojen tai lääkekuurien aikana. Maitohappobakteerit onkin suunniteltu erikseen vauvoille, lapsille, aikuisille, koko perheen vatsojen hyvinvoinnille.

Antibioottikuurien aikana

Saccharomyces boulardii- kantaa sisältävä maitohappobakteeri on tarkoitettu käytettäväksi antibioottikuurien aikana ripulin ehkäisyyn. Siitä voi olla hyötyä, vaikka ripuli olisikin iskenyt jo. Saccharomyces boulardii-hiiva ei välitä antibiooteista, joten sen voi napata milloin tahansa.

Matkustellessa

Ripuli on aina eitoivottu matkakaveri, vaikkakin on yleinen sellainen. Jos ripuli iskee, apua voi hakea Saccharomyces boulardii-hiivaa sisältävästä valmisteesta.

Vatsavaivoja arjessa?

Monet kärsivät toiminnallisista vatsaongelmista ilman kummempaa syytä. Monilac IBS on erityisen sopiva valmiste herkästi ja helposti ärtyvälle suolistolle, koska se ei sisällä ollenkaan Fodmap-hiilihydraatteja eikä muita allergeeneja. Vatsaongelmissa tärkeän kuidun lisäksi se siltää tutkitun kahden maitohappobakteerikannan tehokkaan yhdistelmän, joka on erityisen hyödyllinen herkälle suolistolle.

Myös vastustuskyvylle hyötyä maitohappobakteereista

Maitohappobakteeri on hyödyksi ihan koko perheelle. Erityisesti jos vatsa- tai suolisto-ongelmia löytyy, tai ehkäisemään niitä. Myös flunssa-aikoina niistä on hyötyä pitämään yllä kehon omaa immunipuolustusta tai boostaamaan sitä tarpeen tullen.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2021 Luontaistuote Jasmin