Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Maitohappobakteerit

Maitohappobakteerit eli probiootit ovat eläviä bakteereita tai hiivoja, jotka pysyvät hengissä ihmisen ruoansulatuskanavassa vatsalaukun suolahaposta huolimatta.

Tarjoamme sinulle ja perheellesi laadukkaan valikoiman maitohappobakteereita vatsasi ja suolistosi hyvinvoinnille joko kapseleina, tabletteina, tippoina tai jauheena. Haluatko nauttia maitohappobakteereilla rikastettua juomaa, tutustu valikoimamme maitohappobakteerijuomiin.

Löydät alta laadukkaan valikoimamme tuttuja ja tunnettuja maitohappobakteereita.

Lue lisää, milloin maitohappobakteeri avuksi.

Näytetään 1–28 yhteensä 48 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 48 tuloksesta

Mitä tarkoittaa suoliston bakteerikanta?

Meillä kaikilla asuu suolistossa erilainen bakteerikanta, joka on osittain peritty vanhemmilta. Elimistön bakteerikanta muokkautuu elämän aikana mm. ruokavalion, mahdollisten antibioottikuurien vaikutuksesta sekä ympäristön bakteereille altistumisen myötä. Bakteerit suolistossa ovat tärkeitä elimistön toiminnan kannalta, koska ne mm. vaikuttavat immuniteettiin, ravintoaineiden pilkkoutumiseen ja vitamiinien tuottamiseen.

Milloin maitohappobakteerit avuksi?

Probiootteja voi käyttää päivittäin sekä erilaisissa poikkeavissa tilanteissa kuten mm. matkojen tai lääkekuurien aikana. Maitohappobakteerit onkin suunniteltu erikseen vauvoille, lapsille, aikuisille, koko perheen vatsojen hyvinvoinnille.

Antibioottikuurien aikana

Saccharomyces boulardii- kantaa sisältävä maitohappobakteeri on tarkoitettu käytettäväksi antibioottikuurien aikana. Saccharomyces boulardii-hiiva ei välitä antibiooteista, joten sen voi napata milloin tahansa.

Matkustellessa

Vatsan oikuttelu on aina ei-toivottu matkakaveri, vaikkakin on yleinen sellainen. Voit tukea vatsan hyvinvointia myös matkojen aikana maitohappobakteereilla.

Vatsavaivoja arjessa?

Monet kärsivät toiminnallisista vatsaongelmista ilman kummempaa syytä. Monilac Hellä on erityisen sopiva valmiste herkästi ja helposti ärtyvälle suolistolle, koska se ei sisällä lainkaan Fodmap-hiilihydraatteja tai muita allergeeneja. Vatsaongelmissa tärkeän kuidun lisäksi se sisältää tutkitun kahden maitohappobakteerikannan tehokkaan yhdistelmän, joka on erityisen hyödyllinen herkälle suolistolle.

Myös vastustuskyvylle on hyötyä maitohappobakteereista

Maitohappobakteeri on hyödyksi ihan koko perheelle. Maitohappobakteerit tukevat myös kehon omaa immuunipuolustusta tai boostaavat sitä tarpeen tullen.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin