Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Maitohappobakteerit

Maitohappobakteerit tasapainottavat suoliston mikrobiomia

Maitohappobakteereilla on suotuisa vaikutus ihmisen bakteerikannan eli mikrobiomin tasapainon kannalta. Ihmisen elimistössä on luonnostaan maitohappobakteereja, mutta suoliston hyvinvointia voi tukea maitohappovalmisteilla. Tarjoamme sinulle ja perheellesi laadukkaan valikoiman maitohappobakteereita tukemaan suolistosi hyvinvointia.

Löydät alta laadukkaan valikoimamme tuttuja, tunnettuja ja turvallisia maitohappobakteereita.

Lue lisää, milloin maitohappobakteeri avuksi.

Näytetään 1–28 yhteensä 44 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 44 tuloksesta

Mitä tarkoittaa suoliston bakteerikanta?

Meillä kaikilla asuu suolistossa erilainen bakteerikanta, joka on osittain peritty vanhemmilta. Elimistön bakteerikanta muokkautuu elämän aikana mm. ruokavalion, mahdollisten antibioottikuurien vaikutuksesta sekä ympäristön bakteereille altistumisen myötä. Bakteerit suolistossa ovat tärkeitä elimistön toiminnan kannalta, koska ne mm. vaikuttavat immuniteettiin, ravintoaineiden pilkkoutumiseen ja vitamiinien tuottamiseen.

Maitohappobakteerit avuksi suoliston hyvinvoinnille

Maitohappobakteerit eli probiootit ovat eläviä bakteereita tai hiivoja, jotka pysyvät hengissä ihmisen ruoansulatuskanavassa vatsalaukun suolahaposta huolimatta. Tärkeimpiin maitohappobakteereihin kuuluu Lactobacillukset, Bifidobakteerit sekä probioottinen hiiva nimeltä Saccharomyces bourlardii.

Maitohappobakteereissa monia vaihtoehtoja

Voit nauttia matohappobakteerisi monin eri tavoin, koska vaihtoehtoja on ja jokaiselle löytyy oma suosikki joko kapseleina, tabletteina, tippoina tai jauheena. Haluatko nauttia maitohappobakteereilla rikastettua juomaa, tutustu valikoimamme maitohappobakteerijuomiin.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin