Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

ESI Propolaid Fensatiiniuute 50 ml

Alkoholittomat, marjanmakuiset tipat

14,30 

Parasta ennen 6/2024

(318,00 €/ltr)

ESI Propolaid Fensatiiniuute 50 ml

Propolaid on tehokas tuotesarja kylmän vuodenajan haasteisiin. Katso kaikki Propolaid- tuotteet tästä.

  • Propolis
  • Punahattu
  • Fensatiini
  • Alkoholiton
  • Maku metsämarjoista
  • Kylmän vuodenajan haasteisiin

Selaa myös muita tuotteita osiossa:

Alkoholittomat Propolaid fensatiini-tipat ovat monipuolinen apuri terveytesi tueksi, alkoholittomina tippoina sopivat hyvin myös lapsiperheille maistuvassa muodossa.

Punahattu
Punahattu (Echinacea purpurea) vahvistaa vastustuskykyä ja tuo helpotusta monenlaisiaan vaivoihin aina hengitysteiden ongelmista virtsateiden haasteisiin saakka.  Punahattu pitää tunnetusti lentsun loitolla ja tuo helpotusta vilustumisen jo yllätettyä.

Propolis
Antiseptisesti vaikuttava propolis buustaa tutkitusti vastustuskykysi kukoistukseen, edistää suoliston terveyttä, tuo apua karhealle kurkulle ja vaikuttaa suotuisasti myös hengityselinten terveyteen. Propolis voi tutkimusten mukaan myös suojata soluja hapettumisvaurioilta ja auttaa kehoa suojautumaan ulkopuolisilta vaikutteilta.

Propoliksen nimi juontuu kreikasta; sanoista pro ja polis (“kaupungin puolesta”) ja se viittaa mehiläiskennostoa suojelevaan pihkakerrokseen. Propolis-pihka koostuu mehiläisten keräämistä puiden silmujen ja kuorien sisältämistä aineista, joilla ne pitävät kennot puhtaana bakteereista, homesienistä ja viruksista. Mehiläispesä onkin yksi antiseptisimmista paikoista, joita tunnetaan. Kuten kreikan muinainen nimi antaa ymmärtää, propolis todella suojelee mehiläisten kaupunkia.

Jotta propoliksesta saadaan irti täysi hyöty, se on tiivistettävä voimakkaaksi uutteeksi. Propoliksen tärkein vaikuttava aine on galangiini, ja propolistuotteita valitessa kannattaakin kiinnittää huomio juuri sen pitoisuuteen. Parhaat propolis-valmisteet on tehty uutteesta, jonka galangiinipitoisuus on vakioitu 12-prosenttiseksi.

Fensatiiviyhdiste tuo lisätehoa punahatulle ja propolikselle!

Käyttöohje

Annostus ja käyttö:

Lapset 4-12 vuotta: 10-15 tippaa kahdesti päivässä.
Aikuiset: 20-30 tippaa kahdesti päivässä.

Tipat sekoitetaan pieneen vesimäärään. Pullo ravistetaan ennen käyttöä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 50 ml.

Maku: Metsämarja.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, hedelmäsokeri, propolisuute (12% galangiinia), punahattu (Echinacea purpurea M.) uute (4% polyfenoleja), marja-aromi, säilytysaine (kaliumsorbaatti).

Markkinoija/ Maahantuoja
Aboa Medica Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin