Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Bertils Ferronol 500 ml

16,90 

Varasto loppu

Bertils Ferronol 500 ml

Vahva ja hyvänmakuinen rauta-monivitamiini-valmiste

  • Väsymykseen
  • Yleiseen voimattomuuteen ja stressiin
  • Vastustuskyvyn ja yleiskunnon ylläpitämiseen
  • Leikkausten jälkeiseen toipumiseen
  • Ravintolisäksi kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Ravintolisäksi kovaa kuntoileville ja urheileville

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Ferronol

Monipuolinen rautavalmiste jaksamisesi tueksi

Ferronol on erinomainen tuote raudan saannin lisäämiseen. Ferronol on markkinoiden vahvin nestemäinen rautavalmiste; päiväannos sisältää 21 mg rautaa. Raudan lisäksi se sisältää monia raudan imeytymistä ja raudan vaikutuksia tukevia vitamiineja. Ferronolista saatkin reilusti C- ja B-vitamiineja sekä foolihappoa.

Ferronolin monipuolisella koostumuksella olemme halunneet taata raudan parhaan mahdollisen imeytymisen. Kun nautittu rauta imeytyy jo ohutsuolessa verenkiertoon, se ei päädy paksusuoleen ja aiheuta monille rautavalmisteille tyypillisiä vatsavaivoja. Ferronol sisältää myös useita raudan imeytymistä parantavia ravinteikkaita aineosia; C- ja B-vitamiineja, ruusunmarjajauhetta, nokkosuutetta sekä marjamehujen hedelmähappoja.

  • Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • C-, B1-, B6– ja B12-vitamiini sekä foolihappo edistävät psykologisia toimintoja
  • C-vitamiini edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen

Elintärkeä rauta

Rauta on ihmiselle elintärkeä, välttämätön hivenaine. Rautaa on saatava ravinnosta, koska keho ei pysty sitä itse tuottamaan. Suurin osa elimistön raudasta sijaitsee veren punasolujen hemoglobiinissa. Hemoglobiinilla on tärkeitä tehtäviä elimistössä. Se kuljettaa keuhkoista saatua happea elimistön eri puolille ja siellä syntynyttä hiilidioksidia keuhkojen välityksellä hengitysilmaan. Raudalla on tässä hapenkuljetusjärjestelmässä ratkaiseva osansa. Elimistö tarvitsee rautaa uusien punasolujen muodostumiseen. Raudan puute laskee hemoglobiinia, mikä voi johtua myös yksipuolisesta ravinnosta tai raudan imeytymishäiriöstä. Raudalla on myös tärkeä rooli solujen hengityksessä. Solujen aineenvaihduntaan osallistuu useita entsyymejä, jotka tarvitsevat rautaa toimiakseen.

Piristystä vitamiineista

B-vitamiineilla on lisäksi monia tärkeitä itsenäisiä tehtäviä elimistössämme. Niitä kutsutaan usein ns. virkeysvitamiineiksi. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja helposti imeytyviä. B-vitamiinit ja erityisesti B12-vitamiini ja foolihappo tukevat raudan vaikutuksia. Niillä on hyvin tärkeä tehtävä uusien punasolujen muodostuksessa.

Ruusunmarjajauhe tuo tuotteeseen myös pienen määrän luonnollista C-vitamiinia. Ruusunmarjan ja nokkosuutteen pääasiallinen tehtävä on luoda luonnollinen ympäristö raudalle ja C-vitamiinille. Lisäksi ne sisältävät marjamehujen ohella luonnon flavonoideja ja monipuolisia antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat rautalisää ja elimistömme soluja hapettumiselta.

Käyttöohje

Annostus:

Aikuisille: 15 ml kerran päivässä.

Koululaisille: (7 – 12 v.); 10 ml kerran päivässä.

Ravista ennen käyttöä. Nauti aterian yhteydessä sellaisenaan tai veteen laimennettuna.
Nauti päiväannos 2-3 erässä, jos vatsasi on erityisen herkkä rautavalmisteille.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 500 ml.

Ainesosat ja säilytys: Vesi, fruktoosi, punaherukka-mustaherukka-puolukka-viinirypäletiiviste, hivenaineet (rautasulfaatti ja magnesiumoksidi), happamuudensäätöaine omenahappo, nokkosuute, ruusunmarjajauhe, vitamiinit (L-askorbiinihappo, riboflaviini, tiamiinimonohydraatti, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini), säilöntäaine kaliumsorbaatti.
Säilytä avattu pullo jääkaapissa.

Vaikuttavat aineet päiväannoksessa 15 ml
C-vitamiinia 60 mg 75 %*
Rautaa 21 mg 150 %*
Magnesiumia 6,6 mg 2 %*
B1-vitamiinia 1,5 mg 136 %*
B2-vitamiinia 1,6 mg 114 %*
B6-vitamiinia 1,4 mg 100 %*
Foolihappoa 300 mcg 150 %*
B12-vitamiinia 2,1 mcg 84 %*
Punaherukka-mustaherukka- puolukkaviinirypäletiivistettä 2,1 ml
Ruusunmarjajauhetta 60 mg

Markkinoija/ Maahantuoja
Bertil´s Health Oy (Valioravinto Oy)

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin