Yli 49 € tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Vida Vahva pitkävaikutteinen Rauta 50 mg 90 kaps

Vähentää väsymystä - Vastustuskyvylle

12,90 

(330,77 €/kg)

Vida Vahva pitkävaikutteinen Rauta 50 mg 90 kaps

  • Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen
  • Pitkävaikutteinen
  • Sisältää myös raudan imeytymiselle ja hyväksikäytölle tärkeää C-vitamiinia
  • Väsymystä ja uupumusta vastaan

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja.
Kaikki Vida-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.
Näin jokaisen tuotteen koostumus on harkittu loppuun asti juuri suomalaisten tarpeita ajatellen.

Vida Vahva Rauta on pitkävaikutteinen ja vatsaystävällinen rautavalmiste, jota suositellaan käytettäväksi elimistön heikentyneen rautatilan korjaamiseksi.
Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hapen kuljetusta kehossa auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Rauta edistää myös immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Vida Vahva Rautavalmisteessa rauta on vatsaystävällisenä ferrofumaraattina. Depotkapseli sulaa suolistossa hitaasti ja vapauttaa rautaa asteittain, jolloin se ei ärsytä ruoansulatuskanavan limakalvoa. Helposti nieltävä pieni, kasviperäinen kapseli.

Vidan rautavalmiste sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuote on laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton.

Miksi rauta on tärkeä?
Rauta on tärkeä rakenneosa punasolujen muodostumiselle ja hapen kuljettamiselle elimistössä. Rauta on osana monissa entsyymeissä, joita tarvitaan aineenvaihdunnassa. Rauta on tärkeä mineraali myös energia-aineenvaihdunnalle, immuunipuolustukselle, hermostolle, kilpirauhasen toiminnalle ja kollageenisynteesille.

Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan raudan puute on suhteellisen yleinen ongelma jopa länsimaissa. Pitkäaikainen raudanpuute on anemian yleisin syy, mutta raudan puute vaikuttaa myös moniin muihin elimistön toimintoihin. Raudan puutteesta kärsivät erityisesti kasvuikäiset nuoret naiset ja odottavat äidit, mutta myös ikääntyvien, kasvisruokavaliota noudattavien ja paljon liikuntaa harrastavien kannattaa myös varmistaa rautavarastojen riittävyys. Erityisruokavaliot ja puutteellinen ravitsemus sekä imeytymishäiriöt voivat myös olla syynä vähäisiin rautavarastoihin.

Elimistön raudanpuute voi oireilla eri tavoin, kuten väsymyksenä, huimauksena, kalpeutena, vastustuskyvyn ja yleiskunnon heikentymisenä, päänsärkynä ja ruokahaluttomuutena. Myös hiukset ja kynnet reagoivat raudan puutteeseen, ja ohuet sekä koverat kynnet ja hiustenlähtö ja niiden haurastuminen voivatkin johtua raudan puutteesta. Varmuus elimistön rautapitoisuudesta saadaan laboratoriokokein mittaamalla. Hemoglobiinin (Hb) viitearvot ovat naisilla 120–155 g/l ja miehillä 130–180 g/l. Veren seerumi ja ferritiinin tasojen mittaaminen antavat kuitenkin varmemman kuvan tilanteesta.

Käyttöohje

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 90 kaps/ 39 g.

Ainesosat: Ferrofumaratti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), depotkapselikuoren ainesosa (kiinteyttämisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), hyytelöimisaine (gellaanikumi) väri (titaanioksidi)), L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ravintosisältö 1 kaps. % *
Rauta 50 mg 357 %
C-vitamiini 60 mg 75 %

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Markkinoija/ Maahantuoja
Leader Oy

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
luontaistuotejasmin@hotmail.fi

VERKKOKAUPPA

Puh: 045 231 7701

MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4707

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Matkahuolto Posti

Copyright © 2020 Luontaistuote Jasmin