Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Vida MultiDuo Monivitamiini 60 tabl

Tärkeät vitamiinit ja mineraalit

Alkuperäinen hinta oli: 9,90 €.Nykyinen hinta on: 7,90 €.

4 varastossa

Parasta ennen 12/2024

(155,91 €/kg)

Vida MultiDuo Monivitamiini 60 tabl

  • 20 vitamiinia ja hivenainetta
  • Suomessa kehitetty ja valmistettu
  • Kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Vahva Vida MultiDuo on tarkoitettu kaikkien tärkeiden vitamiinien ja mineraalien saannin varmistamiseksi. Pitoisuuksiltaan vahva Vida MultiDuo sisältää kaikki tärkeät 19 eri vitamiinia ja hivenainetta yhdessä helposti nieltävässä tabletissa.

Vahvassa Vida MultiDuo -monivitamiinissa on yhteensä 20 vitamiinia ja hivenainetta. Yhdestä päivittäisestä MultiDuosta saat mm.

  • runsaasti kaikkia B-ryhmän vitamiineja
  • C-vitamiinia 150 mg
  • D3-vita3miinia 20 µg
  • sinkkiä 20 mg
  • magnesiumia 120 mg

Vitamiinien saanti saattaa myös jäädä alle suositusten:

  • sairauden aikana, toipilaana
  • erityisruokavaliota noudatettaessa, laihdutettaessa tai kun ruokavalio on muuten yksipuolinen

Miksi monivitamiini?

Vitamiineilla ja hivenaineilla on monia tärkeitä tehtäviä elimistössä ja niiden puutos voi aiheuttaa erilaisia oireita ja ongelmia. Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan ihminen saa kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet ruuasta, kun hän noudattaa virallisten ravitsemussuositusten mukaista ruokavaliota, D-vitamiinia lukuun ottamatta.

Moni suomalainen ei kuitenkaan syö päivittäin niin monipuolisesti ja riittävästi, että kaikkien ravinteiden saanti olisi turvattu. Aterioita saattaa jäädä väliin, ravinto on heikkolaatuista tai ravinnon ravinnepitoisuus ei vastaa elimistön tarvetta. Esimerkiksi aktiiviliikkujan päivittäinen tarve on todennäköisesti virallisia saantisuosituksia suurempi.

Vitamiinien saanti saattaa jäädä alle suositusten myös sairauden aikana, toipilaana, erityisruokavaliota noudatettaessa, laihdutettaessa tai kun ruokavalio on muuten yksipuolinen. Lisäksi stressi kuluttaa ravinteita elimistöstä normaalia enemmän.

Laadukas monivitamiini on paljon muutakin, kuin puutostilojen ehkäisemistä. Monipuolinen monivitamiini edistää   myös energian tuotantoa ja ylläpitää hyvää vastustuskykyä. Magnesium, C- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkki, C- ja D-vitamiini taas edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ravintoaineiden tarve on aina yksilöllistä, ja joskus riittävän määrän päivittäinen saanti ravinnosta voi olla hankalaa. Tämän vuoksi ravintolisät ovat hyvä tapa varmistaa ravinteiden saantia ja tukea elimistön uudistumisprosesseja.

Mitä ovat Vida- tuotteet?

Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja.
Kaikki Vida-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.
Näin jokaisen tuotteen koostumus on harkittu loppuun asti juuri suomalaisten tarpeita ajatellen.

Käyttöohje

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 60 tabl/ 63,5 g.

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, kalsium L-askorbaatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsumpantotenaatti, syanokobalamiinivalmiste, sinkkioksidi, mangaaniglukonaatti, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäisten rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), seleenimetioniini, beetakaroteenivalmiste, kolekalsiferolivalmiste, kupariglukonaatti, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pteroyylimonoglutamiinihappo, kromipikolinaatti, natriummolybdaatti, D-biotiini, kaliumjodidi.

Markkinoija/ Maahantuoja
Leader Foods Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin