Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Acomax Hiusseerumi 50 ml

29,90 

10 varastossa

(598 €/ltr)

Acomax Hiusseerumi 50 ml

 • Hiuspohjan ongelmiin; kuten hilse, ärtynyt päänahka, psoriasis tai seborrea
 • Voi olla avuksi hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen
 • Vahvistaa haurasta hiusta
 • Ei synteettisiä kemikaaleja
 • Kotimainen hoitotuote, pH 5.5
 • Kokeile myös Acomax shampoota ja hoitoainetta
 • Tutustu koko Acomax -sarjaan

Tutustu myös Acomax shampoo ja hoitoaine yhteistarjoukseen. Täydennä hiusten ja päänahan hyvinvointia Acomax- kapseleilla.

Acomax hiusseerumi

Acomax-sarjan ensimmäinen tuote oli hiusneste, joka nykyisin tunnetaan paremmin nimellä hiusseerumi. Tämä tarkoin varjeltu seerumin salainen resepti toimii loistavasti vielä yli 70 vuoden jälkeenkin.

Hiusseerumin tavoitteena on hoitaa seuraavia ongelmia:

 • kaljuuntuminen ja hiustenlähtö
 • pälvikalju
 • hiuspohjan ongelmat, kuten hilse, kutina, psoriasis ja seborrea
 • vahvistaa haurasta hiusta ja aktivoida uuden hiuksen kasvua.

Acomax-hiusseerumi on lähes 40 yrtin ja kasvin yhdistelmävalmiste sisältäen mm. veteen uutettua nokkosta, peltokortetta, kamomillaa, rosmariinia, siankärsämöä, ruusunmarjaa ja mustaherukkaa. Hiusseerumissa on hiusten kasvun ja päänahan kunnon kannalta tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, kuten A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C- ja E-vitamiineja, biotiinia, kalkkia, piitä, magnesiumia seleeniä sekä tärkeitä flavonoideja, fenolihappoja ja parkkiaineita.

Acomax on suomalainen ja alansa pitkäikäisimpiä tuotesarjoja hiusten sekä hiuspohjan ongelmien hoitoon. Sen kehittivät Kaarina Arppe ja lapintietäjä Matti Mård vuonna 1942 luomalla hiusnesteen hiusten ja hiuspohjan ongelmiin käyttäen Suomen karun maaperän ravinteikkaita yrttejä ja kasveja sekä hyödyntäen kansanparannustietämystään. Hiusneste on saanut paljon kansainvälistä huomiota ja se on palkittu kultamitalein useissa maissa.

Tänä päivänä nykyisen entistä tehokkaamman hiusseerumin yrttejä kasvatetaan yrittitiloilla Suomessa luonnonmukaisesti. Kukat ja kasvien osat kerätään käsin, kuivataan ja tehdään uutokseksi. Uutoksesta saadaan Acomax-hiusseerumi.

Valmistusmaa: Suomi.

Käyttöohje

Käyttöohje: Hiustenlähdön aikana käytetään päivittäin. Muutama suihkaus seerumia hierotaan hiuspohjaan ja jätetään vaikuttamaan. Ei pestä pois. Kutiseviin kohtiin käytetään tarvittaessa. Hiusseerumia voi levittää hiuspituuksiin muotoilunesteen tavoin. Jos sumutin tukkeutuu, huuhtele kuumalla vedellä.

Erityistä huomioitavaa: Hiusseerumi voi tummentaa erittäin vaaleita tai harmaita hiuksia. Vaikutusten näkyminen vie 1-6 kk riippuen ongelmatyypistä. Tutustu tarkempiin tietoihin lukemalla käyttöohjeet huolellisesti.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 50 ml.

Katso myös Acomax shampoo ja hoitoaine, tai osta ne yhdessä edullisemmin.

Ainesosat: Aqua, herba mix (Urticaceae, Equisetaceae, Asteraceae, Ericaceae, Betulaceae, Salicaceae, Lamiaceae, Pinaceae, Rosaceae, Apiaceae, Onagroceae, Plantaginaceae, Violaceae, Grossulariaceae, Ulmaceae, Cupressaceae, Elaegnaceae, Fagaceae, Fabaceae, Tiliaceae), sodium benzoate.

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Markkinoija/ Maahantuoja
Q Medi Europe Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin