Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Acomax Detox -seerumi

50 ml

Alkuperäinen hinta oli: 33,90 €.Nykyinen hinta on: 31,90 €.

(678 €/l)

Acomax Detox -seerumi

  • Tehokkaasti syväpuhdistava seerumi rauhoittamaan päänahkaa
  • Hiuspohjan ongelmiin, erityisesti kutinaan ja ärsytykseen
  • Edistää hiusten kasvua
  • Pehmentää jähmettynyttä ja kiteytynyttä talia
  • Geelimäinen, 100 % luonnonmukainen, ei kemikaaleja
  • Oletko jo kokeillut Acomax shampoota ja hoitoainetta, katso yhteistarjous
  • Acomax- kapselit täydentävät hiusten ja päänahan hyvinvoinnin hoitoa

Onko päänahan ongelmasi kuitenkin hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen liittyvää? Tutustu myös Acomax hiusseerumiin.

Acomax Hiusten -hyvinvointisetti sisältää kaiken kokonaisvaltaiselle hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnille. Tilaa se nyt edullisemmin!

Tutustu koko Acomax -sarjaan.

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Acomax Detox -seerumi

Tämä tuote on sinulle, jos ongelmanasi on erityisesti hiuspohjan kutina tai ärsytys. Acomax on suomalainen tuotesarja, joka tarjoaa ratkaisuja erilaisiin hiuspohjan ongelmiin.

Kuiva ja ärtynyt päänahka voi hilseillä ja pahimmillaan mennä rikki sekä tulehtua. Syitä tällaisille hiuspohjan ongelmille ovat esimerkiksi talvikauden aiheuttama ihon kuivuminen, tali-ihottuma, atopia tai psoriaasi. Myös liian voimakkaiden hiustenhoito ja -pesuaineiden käyttö (esim. kuivattavat sulfaatit) tai runsas päänahan peseminen voivat aiheuttaa hiuspohjan kutinaa. Usein kuivaan hiuspohjaan yhdistyvät myös kuivat hiukset.

Acomax Detox -seerumi syväpuhdistaa hiuspohjan ja hiusten kanavat. Se myös aktivoi mikroverenkiertoa, helpottaa kutinaa ja hiuspohjan ärsytystä sekä kosteuttaa. Näin hiuspohjan kunto paranee ja se on myös vastaanottavaisempi muille hoitaville aineille. Valmiste voi olla avuksi hiusten kasvun tehostamiseen.

Detos -seerumin tehoaineet

Salisyylihappo auttaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksiin ja sitä käytetäänkin usein aknevoiteissa. Maitohappo kuorii iholta kuollutta pintasolukkoa ja kosteuttaa päänahkaa, sorbitoli sitoo itseensä vettä ja kosteuttaa ihoa. Pantenoli B5 kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa. Biotiini ja sinkki suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, edistävät solujen uusiutumista sekä ylläpitävät ihon ja hiusten hyvää kuntoa. Piparmintulla on kipua ja ärsytystä lievittäviä vaikutuksia, sen uskotaan olevan myös antiseptinen. Mukana on lisäksi mm. ksylitolia sekä koivu- ja paju-uutteita.

Acomax -sarja

Acomax on alansa pitkäikäisimpiä tuotesarjoja tavoitteenaan hiusten ja hiuspohjan ongelmien hoito.

Acomax yhdistää kansanlääkintäperinnettä, modernia lääketiedettä ja teknologista huippuosaamista. Sarjan ensimmäinen tuote oli hiusneste. Vuonna 1942 Kaarina Arppe ja lapintietäjä Matti Mård kehittivät hiusnesteen ajatuksenaan hiusten ja hiuspohjan ongelmien parantaminen käyttäen Suomen karun maaperän ravinteikkaita yrttejä ja kasveja sekä hyödyntäen kansanparannustietämystään.
Acomax-hiusseerumi on lähes 40 yrtin ja kasvin yhdistelmävalmiste.

Hiusnesteen ympärille alettiin luoda tuotesarjaa shampoon ja hoitoaineen muodossa. Tänä päivänä hiusseerumin rinnalle on syntynyt kokonainen Acomax -tuoteperhe.

Acomax-kapselit sekä Acomax-shampoo ja –hoitoaine on suunniteltu täsmätuotteiksi, joista voi saada apua hiuskunnon ja hiuspohjan ongelmien hoitamiseen.

Käyttöohje

Käyttöohje: Geelimäistä seerumia hierotaan päänahkaan (ei hiuksiin). Annetaan vaikuttaa 20-30 min. Huuhdellaan pois huolellisesti. Shampoota ei tarvitse käyttää syväpuhdistuksen jälkeen, mutta hoitoaineen käyttöä suositellaan. Acomax-sarjan Detox-syväpuhdistus on suositeltavaa toistaa 3-4 päivän välein, 5-7 kertaa. Tämän jälkeen ylläpitohoitona kerran kuussa puolen vuoden ajan.

Huomioitavaa käytössä: Aineen joutumista silmiin on varottava. Jos näin käy, huuhtele silmiä runsaalla vedellä.

Jos oireesi eivät lievity tuotteen käytön kanssa, ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaisiin hiuspohjan ongelmien laajempaa selvittämistä varten.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 50 ml.

Katso myös Acomax shampoo ja hoitoaine, tai osta ne yhdessä edullisemmin.

Ainesosat:

Lagoon water, L-lactic acid, Chamomile tea, Methylcellulose, Sorbitol, Mixture of non-ionic and ionic surfactants, Tincture of Birch, Tincture of Willow, Alcohol with vegetable origin, Salicylic acid, Benzoic acid, Xylitol, Panthenol, Extract of mint, Tincture of Horse Chestnut, Vitamin B-Complex, Zinc acetate, Menthol, Biotin.

Seerumin pH 3.7-4.0.

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistettu Virossa.

Markkinoija/ Maahantuoja
Q Medi Europe Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin