Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

ESI Bio-Collagenix Beauty Drink Formula 10 x 30 ml – huomaa päiväys 11/2024

Kollageeni kauneusjuoma 100% luonnollisista ainesosista

Alkuperäinen hinta oli: 40,90 €.Nykyinen hinta on: 33,90 €.

6 varastossa

Parasta ennen 11/2024

(136,33 €/ltr)

ESI Bio-Collagenix Beauty Drink Formula 10 x 30 ml

Kollageeni – Hyaluronihappo – Mustikan polyfenolif – Resveratroli – C-vitamiini – Sinkki – Kupari

  • Ihon, hiusten ja kynsien kauneudelle ja hyvinvoinnille
  • 100 % luonnollista merikollageenia
  • Tehokkaasti imeytyvä
  • Kätevät annospakkaukset
  • Luonnolliset maut guavasta ja mustikkauutteesta
  • Ravintolisä

ESI Bio-Collagenix Beauty Drink Formula Kauneusuuteampullit

BioCollagenix® on kliinisesti testattu ravintolisä, joka on valmistettu korkealaatuisesta I-tyypin hydrolysoidusta merikollageenista. Tuote tarjoaa erittäin suuren kerta-annoksen kollageenia (5000 mg), hyaluronihappoa, resveratrolia (50 mg), mustikkauutetta, C-vitamiinia, kuparia ja sinkkiä, kaikki tunnettuja, iholle tärkeitä ravintoaineita.

Lisäksi tuote sisältää aitoa guavatiivistettä (Keski-Amerikasta peräisin oleva hedelmä), joka tuo juomaan mukaan miellyttävän eksoottisen arominsa.

Kollageeni

Kollageeni antaa iholle sen tarvitseman kosteuden, kimmoisuuden, vastustuskyvyn, pehmeyden ja sävyn. II-tyypin kollageeni auttaa pitämään nivelet ja sidekudokset lujina, voideltuina ja terveinä.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on eräs tärkeimmistä ihmisen sidekudoksen pääkomponenteista. Sen kyky sitoa vettä kollageeniin auttaa ylläpitämään sen oikeaa sisäistä kosteustasapainoa. Tämä puolestaan mahdollistaa ihon keratiinin elastisuuden ja auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana ja terveenä.

Sinkki

Sinkki edistää ihon normaalina pysymistä ja auttaa hoitamaan akneihoa. Sinkki myös edistää haavojen ja vahingoittuneen ihon paranemista.

Kupari

Kupari auttaa ylläpitämään sidekudoksen normaalia toimintaa, ihon normaalia pigmentoitumista ja suojelee soluja hapettumiselta.

C-vitamiini

C-vitamiini toimii kollageenin muodostumista edistävänä tekijänä, suojaa sitä hapettumisstressiltä ja korjaa UV-säteilyn aiheuttamia ihovaurioita.

Resveratroli

Resveratroli on tehokas antioksidantti, jolla on voimakas kudosten vanhenemista estävä ominaisuus.

Mustikan polyfenolit

Mustikan polyfenolit ovat resveratrolin tavoin voimakkaita antioksidantteja, jotka saavat ihon hehkumaan ja lisäävät kasvojen ihon kimmoisuutta ja kirkkautta sekä vastustavat ikääntymisen vaikutuksia vahvistamalla verisuonten seinämiä.

Iholla on merkitystä

Iho on kehon suojapeite ja keskeinen osa ulkonäköämme. Kun ihomme voi hyvin, tunnemme olomme mukavaksi eikä meitä stressaa se mitä muut ajattelevat.

Katsoessamme peiliin näemme kiinteän ja säteilevän ihon ja kasvot, jotka antavat välittömästi positiivisen mielen ja hyvinvoinnin tunteen.

 

Käyttöohje

Annostus ja käyttö: 1 annos iltaisin ennen nukkumaanmenoa, sellaisenaan tai sekoitettuna pieneen määrään vettä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 300 ml, 10 x 30 ml.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, merellinen kollageenihydrolysaatti (kalaperäinen), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), mustikkauute (Vaccinem myrtillys L), resvetratoli, hyaronihappo (natriumhyaronaatti), sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, stabiolintiaine (glyseroli), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnollinen aromi (guava), säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsonaatti, emulgointiaine(soijalesitiini), luontainen makeutusaine (stevioglykosidit) [Stevia rebaudiano Bertoni], lehdet).

Markkinoija/ Maahantuoja
Aboa Medica

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin