Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Hankintatukku Ubicaps Ubikinoli 100 mg + C + Seleeni

40 kapselia

Alkuperäinen hinta oli: 35,90 €.Nykyinen hinta on: 31,90 €.

Parasta ennen 8/2026

(1031,03 €/kg)

Hankintatukku Ubicaps Ubikinoli 100 mg + C + Seleeni

Ubikinolikapseli

  • Energia-aineenvaihduntaan
  • Solujen suojaksi ja vireydeksi
  • Väsymykseen ja uupumukseen
  • Urheilijoille, ikääntyville, väsyneille
  • Valmistettu Suomessa
  • Ravintolisä

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Hankintatukku Ubicaps Ubikinoli 100 mg + C + Seleeni

Ubikinoli on ubikinonin aktiivimuoto ja siten nämä molemmat aineet ovat samaa koentsyymi Q10:tä eri muodoissa. Elimistössämme koentsyymi Q10 esiintyy yli 90-prosenttisesti ubikinolina.

Ravintolisänä nautittu ubikinoli vaikuttaa suoraan elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon. Niinpä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytettävissä.

Ubikinoli on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine ja keskeinen koentsyymi solujen energiatuotantokeskuksissa (mitokondrioissa) tapahtuvassa ATP:n eli adenosiinitrifosfaatin muodostuksessa vaikuttaen suoraan solujen energian tuotantoon.

Erityisesti ikääntyvien kannattaa käyttää ubikinolia, sillä kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyy iän myötä.

Seleeni (Se) on antioksidantti ja keskeinen hivenaine solujen entsyymitoiminnassa erityisesti hapetusstressiltä suojaavan glutationiperoksidaasi-entsyymin osana. Seleeni myös suojaa elimistöä raskasmetallien haitallisilta vaikutuksilta sitomalla myrkyllisiä raskasmetalleja kuten elohopeaa, lyijyä ja kadmiumia.

Seleeni edistää kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, siittiöiden normaalia muodostumista sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Orgaanisessa muodossa selenometioniinina seleeni imeytyy erittäin hyvin.

C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä, auttaa solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Valmisteesta hyötyvät erityisesti ikääntyvät, urheilijat, väsyneet ja toipilaat sekä muut, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esimerkiksi heikentyneen imeytymisen tai vähentyneen entsyymitoiminnan vuoksi.

Vaikutuksen voi huomata vireystason nousuna.

 

Käyttöohje

Annostus: 1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 40 kaps/ 22 g.

Ainesosat: Kaneka Ubiquinol stabiloitu jauhe P30 (arabikumi, Kaneka UbiquinolTM ubikinoli, dekstriini, L-askorbiinihappo), Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo*, Seleno-L-metioniini, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Saattaa sisältää jäämiä soijasta.

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen ravintolisä.

Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:
Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia 100 mg
Seleeniä 100 µg (182 %)*
C-vitamiinia 80 mg (100 %)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Valmistettu Suomessa.

Markkinoija/ Maahantuoja
Hankintatukku Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin