Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

D-Toxis Detox Pikakuuri Vadelma 7 x 15 ml

Virkeä ja kevyt olo!

Alkuperäinen hinta oli: 19,90 €.Nykyinen hinta on: 17,90 €.

Parasta ennen 9/2024

(189,52 €/ltr)

D-Toxis Detox Pikakuuri Vadelma

  • 7 päivän puhdistus ja virkistyskuuri
  • Auttaa tukemaan munuaisten normaalia toimintaa
  • Helppo tapa puhdistautua kuona-aineista
  • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
  • Puhdistaa elimistöä tehokkaasti, mutta hellästi
  • Tuloksena energinen ja kevyt olo!

Selaa myös muita tuotteita osiossa:

D-Toxis Detox pikakuuri

D-Toxis Pikakuuri tukee munuaisten ja maksan toimintaa mm. koivun, fenkolin, artisokan, vihreän teen, tamarindin ja takiaisen voimin. Nauti yksi annospullollinen päivässä suureen vesilasilliseen sekoitettuna.

D-Toxis Pikakuuri sopii oivallisesti kiireiselle ihmiselle ja muille nopeaa ratkaisua etsiville. Pikakuurin avulla voi oloaan kohentaa kätevästi esimerkiksi ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa.

Käyttöohje

Annostus ja käyttö:

Ravista ja laimenna 1 annospullo isoon vesilasilliseen aamuisin. Juo lisäksi vähintään 1,5 l vettä päivän aikana. Säilytetään huoneenlämmössä (15-25 °C) ja valolta suojattuna. D-Toxis Pikakuuri -annoksella ei saa korvata päivittäistä nesteen saantiasi tai nesteytystä, vaan se tulee ottaa lisänä. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Soveltuu kasvissyöjille.

HUOM: Tuotetta ei ole suositeltavaa ottaa aterioiden välillä. Sisältää kofeiinia: ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville (kofeiinipitoisuus 14,4 mg/15 ml). Ei suositella verenohennuslääkkeitä käyttäville eikä salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille. Ei alle 18-vuotiaille.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 7 x 15 ml. 1 annospullo (15 ml)/päivä.

Maku: Vadelma.

Ainesosat: Tapiokasiirappi* (Manihot esculenta); vesi; kuiva koivuuute* (Betula pendula Roth. – 1200 mg/15 ml); tamarindin hedelmäliha* (Tamarindus indica L. – 480 mg/15 ml); sitruunamehutiiviste* (Citrus limon (L.) Burm. f.); mustaseljanmarjamehutiiviste* (Sambucus nigra L.); kuivauutteet: vihreä tee* (Camellia sinensis L. – 240 mg/15 ml), artisokka* (Cynara scolymus L. – 200 mg/15 ml); luonnolliset vadelma-* ja kamomilla-* aromit; kuivauutteet seuraavista: fenkoli* (Foeniculum vulgare Miller – 50 mg/15 ml), takiainen* (Arctium lappa L. – 50 mg/15 ml); luonnollinen vanilja-aromi*.
*Orgaaninen alkuperä – Certisys BE-BIO-01:n valvoma.

Markkinoija/ Maahantuoja
Harmonia Oy

Vinkkejä Detox-kuurin ajaksi

Vältä puhdistuskuurin aikana elimistöä rasittavia aineita kuten tupakkaa, alkoholia, liiallista kahvin juontia, mustaa teetä, sokeria, liikaa suolaa ja pitkälle prosessoitua ruokaa. Kahvia ei tarvitse jättää kokonaan pois, mutta määrää on hyvä rajoittaa ja kahvin kanssa kannattaa juoda lasi vettä.

Suosi kuitupitoisia ja vähäsuolaisia elintarvikkeita sekä kasviksia. Juo runsaasti nestettä.

Pyri syömään kevyesti ja liiku vähintään puoli tuntia päivässä. Iho on tärkeä puhdistustie keholle, joten hikoilu kuurin aikana nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin