Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

D-Toxis Detox vadelma LUOMU 250 ml

Auttaa tukemaan elimistön puhdistusprosesseja

25,90 

Parasta ennen 8/2024

(119,60 €/ltr)

D-Toxis Detox vadelma LUOMU 250 ml

  • 20 päivän elimistön tehopuhdistuskuuri
  • Tukee elimistön puhdistusprosesseja
  • Helppo tapa puhdistautua kuona-aineista
  • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
  • Puhdistaa elimistöä tehokkaasti, mutta hellästi
  • Energinen ja kevyt olo!

Selaa myös muita tuotteita osiossa:

D-Toxis detox Tehokuuri

Detox Tehokuuri vadelma on luonnollinen ja tasapainoittava 20 päivän puhdistuskuuri, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa elimistöä hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuloksena on energinen ja keveä olo.

Teho perustuu 11 kasvin yhteisvaikutukseen:
Koivu ja latva-artisokka tukevat maksan toimintaa.
Voikukka, vihreä tee ja koivu tukevat munuaisten toimintaa. Tamarindi edistää suolen toimintaa.
Fenkoli tukee ruoansulatusta Keto-orvokki puhdistaa ihoa.

Makuna herkullinen vadelma-hibiskus.

Käyttöohje

Annostus ja käyttö: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Laimenna aamuisin, 20 päivän ajan 12 ml valmistetta isoon lasilliseen vettä (noin 2 dl). Nauti tämän lisäksi vähintään 1,5 litraa vettä päivän aikana.  Muista lisäksi juoda vettä päivän aikana vähintään 1,5 litraa. D-Toxis Tehokuuri -annoksella ei saa korvata päivittäistä nesteen saantiasi tai nesteytystä, vaan se tulee ottaa lisänä. Säilytä pullo avaamisen jälkeen jääkaapissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Soveltuu kasvissyöjille.

HUOM: Rakkoleväuutteessa olevan jodin vuoksi D-Toxis Tehokuuri vadelma-hibiskusta ei suositella henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasongelmia, tai jotka ovat raskaana tai imettävät. Ei suositella verenohennuslääkkeitä käyttäville eikä salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille. Ei alle 18-vuotiaille. Tuotetta ei ole suositeltavaa ottaa aterioiden välillä. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Sisältää kofeiinia: ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville (kofeiinipitoisuus 7,2 mg/12 ml).

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 250 ml.

Maku: Vadelma-Hibiskus.

Ainesosat: Omenamehutiiviste* (Malus domestica Borkh.), tapiokasiirappi* (Manihot esculenta), vesi, agavesiirappi* (Agave tequilana F.A.C. Weber), tamarindin hedelmäliha* (Tamarindus indica L. – 480 mg/12 ml), mustaseljanmarjamehutiiviste * (Sambucus nigra L.), kuivauutteet seuraavista: vihreä tee* (Camellia sinensis L. – 120 mg/12 ml), artisokka* (Cynara scolymus L. – 100 mg/12 ml), koivu* (Betula pendula Roth. 100 mg/12 ml), mesiangervo* (Filipendula ulmaria (L.) Maximum – 50 mg/12 ml), voikukka* (Taraxacum officinale Weber – 50 mg/12 ml), fenkoli* (Foeniculum vulgare Miller – 50 mg/12 ml), rakkolevä (Fucus vesiculosus L. – 50 mg/12 ml), takiainen* (Arctium lappa L. – 25 mg/12 ml),keto-orvokki* (Viola tricolor L. – 25 mg/12 ml); luonnollinen vadelma- ja hibiskus-aromi*.
(*) Orgaaninen alkuperä – Certisys BE-BIO-01:n valvoma.

Ravintosisältö:
Ravintosisältö/100 ml -1 annos/12 ml
Jodi 830 µg – 100 µg = 67%*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Markkinoija/ Maahantuoja
Harmonia Oy

Vinkkejä Detox-kuurin ajaksi

Vältä puhdistuskuurin aikana elimistöä rasittavia aineita kuten tupakkaa, alkoholia, liiallista kahvin juontia, mustaa teetä, sokeria, liikaa suolaa ja pitkälle prosessoitua ruokaa. Kahvia ei tarvitse jättää kokonaan pois, mutta määrää on hyvä rajoittaa ja kahvin kanssa kannattaa juoda lasi vettä.

Suosi kuitupitoisia ja vähäsuolaisia elintarvikkeita sekä kasviksia. Juo runsaasti nestettä.

Pyri syömään kevyesti ja liiku vähintään puoli tuntia päivässä. Iho on tärkeä puhdistustie keholle, joten hikoilu kuurin aikana nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin