Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

D-Toxis Detox Tehokuuri vadelma-hibiscus

250 ml

Alkuperäinen hinta oli: 29,90 €.Nykyinen hinta on: 25,45 €.

Parasta ennen 3/2025

(119,60 €/l)

D-Toxis Detox Tehokuuri vadelma-hibiscus

Puhdistu, virkisty ja kevenny D-Toxis -kuurin avulla! Tuloksena energinen ja kevyt olo!

 • 20 päivän tehokuuri
 • Auttaa tukemaan elimistön puhdistusprosesseja
 • Helppo tapa puhdistautua kuona-aineista ja saada lisää energiaa
 • Ravintolisä

Saatavana myös 7 päivän D-Toxis Detox Pikakuuri.

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

D-Toxis Detox Tehokuuri vadelma-hibiscus

D-Toxis Tehokuuri on juuri sitä mitä nimensä lupaakin: 20 päivän pituinen hyvän olon kuuri, joka uudistaa, virkistää ja puhdistaa kehoasi.

Näin se käy: yksi mittalasillinen tehokuuriainesta sekoitetaan 1,5 litraan vettä. Juoma nautitaan pitkin päivää. Tehokuuri sopii henkilölle, joka on sitoutunut olonsa kohentamiseen ja kehonsa elvyttämiseen.

Pikakuuriin verrattuna tehokuurin vaikutukset ovat suuremmat ja huomattavammat.

Teho perustuu 11 kasvin yhteisvaikutukseen: koivu ja latva-artisokka tukevat maksan toimintaa. Voikukka, vihreä tee ja koivu tukevat munuaisten toimintaa. Tamarindi edistää suolen toimintaa. Fenkoli tukee ruoansulatusta Keto-orvokki puhdistaa ihoa.

D-Toxis

Puhdistu, virkisty ja kevenny D-Toxis -kuurin avulla! Uudistunut, elinvoimaisempi ja kevyempi elämä on vain yhden D-Toxis -kuurin päässä!

Aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta tehostavalla puhdistuskuurilla ei tarvitse kärvistellä nälkäisenä vaan paaston kaltaisia hyötyjä saat aikaiseksi helpommin ja lempeämmin. Sattuvasti sanotaankin D-Toxis -kuurin olevan kuin “paasto” ilman paastoa.

D-Toxis -kuurien teho perustuu maksan, munuaisten ja ruoansulatuksen toimintaa tukevien kasvien (mm. koivu, artisokka, fenkoli, vihreä tee, takiainen ja tamarindi) vaikutuksiin. Testaa ja totea teho!

Käyttöohje

Annostus ja käyttö: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Laimenna aamuisin 20 päivän ajan 12 ml valmistetta isoon lasilliseen vettä (noin 2 dl). Nauti tämän lisäksi vähintään 1,5 litraa vettä päivän aikana.

Huomioitavaa!

 •  Soveltuu kasvissyöjille.
 •  Rakkoleväuutteessa olevan jodin vuoksi D-Toxis Tehokuuri vadelma-hibiskusta ei suositella henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasongelmia, tai jotka ovat raskaana tai imettävät.
 • Ei suositella verenohennuslääkkeitä käyttäville eikä salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille.
 • Ei alle 18-vuotiaille.
 •  Tuotetta ei ole suositeltavaa ottaa aterioiden välillä.
 •  ​Sisältää kofeiinia: ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville (kofeiinipitoisuus 7,2 mg/12 ml).
 • Ainesosien luonnollisista ominaisuuksista johtuen valmisteen väri, tuoksu ja maku saattavat vaihdella lievästi vaikuttamatta laatuun tai tehoon.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 250 ml.

Makuna herkullinen vadelma-hibiskus.

Ainesosat: Omenamehutiiviste* (Malus domestica Borkh.), tapiokasiirappi* (Manihot esculenta), vesi, agavesiirappi* (Agave tequilana F.A.C. Weber), tamarindin hedelmäliha* (Tamarindus indica L. – 480 mg/12 ml), mustaseljanmarjamehutiiviste * (Sambucus nigra L.), kuivauutteet seuraavista: vihreä tee* (Camellia sinensis L. – 120 mg/12 ml), artisokka* (Cynara scolymus L. – 100 mg/12 ml), koivu* (Betula pendula Roth. 100 mg/12 ml), mesiangervo* (Filipendula ulmaria (L.) Maximum – 50 mg/12 ml), voikukka* (Taraxacum officinale Weber – 50 mg/12 ml), fenkoli* (Foeniculum vulgare Miller – 50 mg/12 ml), rakkolevä (Fucus vesiculosus L. – 50 mg/12 ml), takiainen* (Arctium lappa L. – 25 mg/12 ml),keto-orvokki* (Viola tricolor L. – 25 mg/12 ml); luonnollinen vadelma- ja hibiskus-aromi*.
(*) Orgaaninen alkuperä – Certisys BE-BIO-01:n valvoma.

Luomu, vegaaninen, gluteeniton.

Ravintosisältö:
Ravintosisältö/100 ml -1 annos/12 ml
Jodi 830 µg – 100 µg = 67%*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Markkinoija/ Maahantuoja
Harmonia Oy

Mihin D-Toxis-kuurien vaikutukset perustuvat?

Mihin D-toxis-kuurien vaikutukset perustuvat?

Kuonat pois ja energiaa tilalle

D-Toxis-kuurien vaikutukset perustuvat tarkoin valittujen kasvien yhteisvaikutuksiin, joiden ansiosta kuona-aineiden poistuminen tehostuu ja energisyys lisääntyy.

Kuurien tehoaineet

Koivu (Betula pendula) auttaa tukemaan maksan ja munuaisten normaalia toimintaa.
Fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee munuaisten toimintaa ja vatsan hyvinvointia mm. ilmavaivoja vähentämällä.
Takiainen (Arctium lappa) tukee munuaisten toimintaa, ruuansulatusta ja vastustuskykyä.
Artisokka (Cynara scolymus) tukee maksan normaalia toimintaa.
Tamarindi (Tamarindus indica) edistää ruuansulatuksen toimintaa ja vihreä tee edistää aineenvaihduntaa, vähentää ruokahalua ja auttaa painonhallinnassa.

Edellä mainittujen kasvien lisäksi D-toxis Tehokuurissa vaikuttava Voikukka (Taraxacum officinale) tukee maksan ja vatsan normaalia toimintaa, mesiangervo (Filipendula ulmaria) virtsanpoistoa ja jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston hyvinvointia.

Pyri syömään kevyesti ja liiku vähintään puoli tuntia päivässä. Iho on tärkeä puhdistustie keholle, joten hikoilu kuurin aikana nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin