Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Acomax

Kokonaisvaltaista huolehtimista hiusten ja päänahan hyvinvoinnista

Acomax on alansa pitkäikäisimpiä tuotesarjoja tavoitteenaan hiusten ja hiuspohjan ongelmien hoito, sekä ongelmien jo ennaltaehkäiseminen.

Acomax yhdistää kansanlääkintäperinnettä, modernia lääketiedettä ja teknologista huippuosaamista. Sarjan ensimmäinen tuote oli hiusneste, joka nykyään tunnetaan nimellä hiusseerumi. Tänä päivänä hiusseerumin rinnalle on syntynyt kokonainen Acomax -tuoteperhe.

Tutustu alla huippusuosittuihin Acomax -tuotteisiin ja tilaa suosikkisi, muista myös edullisemmat setit.

11 tulosta

11 tulosta

Acomax -sarjan synty

Vuonna 1942 Kaarina Arppe ja lapintietäjä Matti Mård kehittivät hiusnesteen ajatuksenaan hiusten ja hiuspohjan ongelmien parantaminen. He toteuttivat ideaansa käyttäen Suomen karun maaperän ravinteikkaita yrttejä ja kasveja, sekä hyödyntäen kansanparannustietämystään.

Nykyään tuo hiusneste tunnetaan nimellä hiusseerumi. Acomax-hiusseerumi on lähes 40 yrtin ja kasvin yhdistelmävalmiste ja siitä on muokkautunut hiusten- ja päänahanhoidon suosikkituote.

Hiusnesteen ympärille alettiin luoda tuotesarjaa shampoon ja hoitoaineen muodossa. Tänä päivänä hiusseerumin rinnalle on syntynyt kokonainen Acomax -tuoteperhe.

Acomax-kapselit sekä Acomax-shampoo ja –hoitoaine on suunniteltu täsmätuotteiksi, joista voi saada apua hiuskunnon ja hiuspohjan ongelmien hoitamiseen.

Kokeile sinäkin monen muun tavoin kokonaisvaltaista hiustenhoitoa Acomax -tuotteiden kanssa.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin