Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Natura Media Monilac Hellä

60 kapselia

Alkuperäinen hinta oli: 18,90 €.Nykyinen hinta on: 17,00 €.

Parasta ennen 3/2025

(821,74 €/kg)

Natura Media Monilac Hellä

  • Erityisen hellävarainen koostumus
  • Kaksi yhteensopivaa maitohappobakteerikantaa
  • 10 miljardia elävää maitohappobakteeria
  • Psylliumkuitua
  • FODMAP-yhteensopiva
  • Ravintolisä

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Monilac Hellä

Herkälle vatsalle kehitetty maitohappobakteeriyhdistelmä.

Yhdistelmä kahta yhteensopivaa maitohappobakteerikantaa sekä psylliumkuitua – ei muuta.

Monilac Hellä on kehitetty erityisesti Sinulle, jolla on herkkä vatsa ja suolisto. Kapselit sisältävät kahden maitohappobakteerikannan yhdistelmän (Bifidobacterium breve BR03 ja Lactobacillus plantarum LP01), jotka ovat keskenään yhteensopivia. Yksi kapseli sisältää 10 miljardia elävää maitohappobakteeria.

Monilac Hellä sisältää lisäksi liukenevaa psylliumkuitua (200 mg/ kaps.), joka täydentää tuotteen koostumusta. Kapselikuori voidaan myös avata ja sisältö sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan.

Monilac Hellä -kapselit on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman monille. Siksi ne eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Erityisen hellävarainen

Monilac hellän maitohappobakteerikannat ovat keskenään yhteensopivat, mikä on maitohappobakteerivalmisteessa ratkaisevan tärkeää. Lisäksi myös niiden pitoisuudet on tarkkaan määritelty – annostus on tehokas, muttei niin vahva, että se saattaisi ärsyttää herkkää vatsaa. Maitohappobakteeriyhdistelmä on kapseleissa sekoitettuna psylliumkuituun. Tämä vesiliukoinen kuitu on erittäin hellävarainen vatsalle ja soveltuu myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Vain 1 Monilac hellä-kapseli päivässä riittää! Pakkaus sisältää siis tehokkaan päiväannoksen n. kahden kuukauden ajalle.

Käyttöohje

Annostus: 1 kapseli päivässä veden tai muun viileän nesteen kanssa. Kapselin voi myös avata ja sisältö voidaan sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 60 kaps/ 23 g.

Ainesosat: Psylliumjauhe, maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium breve BR03Lactobacillus plantarum LP01), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Vaikuttavat aineet: /1 kaps.
Bifidobacterium breve BR03…….CFU 5×10^9
Lactobacillus plantarum LP01….CFU 5×10^9
Psyllium………………………………..200 mg

1 kapseli sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria.

*% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Markkinoija/ Maahantuoja
Natura Media Oy

Miksi Monilac?

Miksi Monilac?

Natura Media kehitti MONILAC-tuoteperheen, koska halusimme tuoda saataville maitohappobakteerivalmisteet, jotka sisältävät spesifejä, tutkittuja maitohappobakteerikantoja. Sellaisia, joilla on oma täsmäfunktio ja joiden kannat ovat tutkitusti yhteensopivia sekä toimivat keskenään. Halusimme myös, että tuotteissamme sekä nämä kannat että niiden pitoisuudet on kerrottu selkeästi.

Maitohappobakteerit on jaoteltu sukuihin, kuten bifidobakteereihin ja lactobasilleihin, jotka taas jakautuvat lajeihin, kuten lactis tai rhamnosus. Kanta määrittää kyseisen bakteerin alkuperän ja se ilmaistaan nimen jälkeen olevassa kirjain-numeroyhdistelmässä, kuten Lactobacillus rhamnosus LR04. Vaikka bakteerilaji olisi sama, esim. Lactobacillus rhamnosus, mutta kannat on eri lähteistä, näillä voi olla aivan erilainen toimintamekanismi.

MONILAC-sarjassa kaikki maitohappobakteerit on tarkkaan valittuja ihmisperäisiä kantoja ja bakteerien pitoisuudet on tarkasti määritelty optimaalisiksi.

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin