Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Natura Media Monilac Mieli – huomaa päiväys 5/2023

60 kapselia

Alkuperäinen hinta oli: 25,90 €.Nykyinen hinta on: 9,90 €.

Varasto loppu

Natura Media Monilac Mieli

  • Sisältää pantetiinimuotoista pantoteenihappoa, joka edistää normaalia henkistä suorituskykyä
  • Sisältää B6- ja B12 -vitamiineja, jotka edistävät normaaleja psykologisia toimintoja
  • Sisältää L-teaniinia
  • Tutkittu yhdistelmä kahta maitohappobakteerikantaa
  • Yksi kapseli sisältää yhteensä 10 miljardia elävää maitohappobakteeria
  • Ravintolisä

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Monilac Mieli

Henkiseen suorituskykyyn ja psykologisiin toimintoihin

Monilac Mieli-kapselit sisältävät yhdistelmän kahta maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus helveticus Rosell®-52 ja Bifidobacterium longum Rosell®-175), sekä B6- ja B12-vitamiineja, pantetiinia ja l-teaniinia.

Lactobacillus helveticus-suvun maitohappobakteerit on alunperin löydetty maitotuotteista, kun taas Bifidobacterium longum on ihmisperäinen. Monilac Mieli-kapseleihin on valikoitu näiden maitohappobakteerisukujen spesifit kannat ja maitohappobakteerien pitoisuus sekä keskinäinen sekoitussuhde on säädetty optimaaliselle tasolle. Yksi kapseli sisältää yhteensä 10 miljardia elävää maitohappobakteeria.

Monilac Mieli-kapseli sisältää 6 mg pantetiinia, joka on yksi pantoteenihapon parhaiten imeytyvistä muodoista. Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Monilac Mieli-kapselit sisältävät myös premiumlaatuisia vitamiineja. Korkean laadun määrittelee se, että vitamiinit ovat parhaiten imeytyvimmissä muodoissaan, jolloin keho pystyy hyödyntämään ne optimaalisesti. B6-vitamiini on pyridoksaali 5′ fosfaatti-muodossa (1,4 mg/kaps) sekä B12-vitamiini on metyylikobalamiinina (2,5 µg/kaps). B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Monilac Mieli kapseleiden sisältämä l-teaniini on luonnollinen aminohappo, jota saadaan teepensaan lehdistä (Camellia sinensis L.).

Monilac Mieli-kapselit sopivat jatkuvaan käyttöön, mutta niitä voi käyttää myös kuuriluontoisesti.

Monilac Mieli-kapselit eivät sisällä gluteenia, viljoja, hiivaa, kananmunaa, tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita. Tuote on pakattu kasviperäisiin kapseleihin.
1 Monilac Mieli-kapseli päivässä riittää. Pakkaus sisältää siis n. kahden kuukauden päiväannoksen.

Käyttöohje

Annostus: 1-2 Monilac Multi- kapselia riittää huolehtimaan hyödyllisen maitohappobakteerikombinaation saannista päivittäin.

Pakkaus sisältää päiväannoksen 100-50 päivän ajalle annostuksesta riippuen.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 100 kaps/ 60 g.

Ainesosat: Maitohappobakteerivalmiste* (Lactobacillus helveticus Rosell®-52, Bifidobacterium longum Rosell®-175), L-teaniini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pantoteenihappo (pantetiini), riisivalmiste (kuori, uute), B6-vitamiini (pyridoksaali-5´-fosfaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

* Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, joita on käytetty maitohappobakteerien kasvatusvaiheessa.

Vaikuttavat aineet: /1 kaps.
Lactobacillus helveticus Rosell®-52…..CFU 9×10^9
Bifidobacterium longum Rosell®-175….CFU 1×10^9
Pantoteenihappo (pantetiini)……………..6 mg(100%*)
B6-vitamiini……………………………………….1,4 mg (100%*)
B12-vitamiini……………………………………..2,5μg (100%*)
L-teaniini……………………………………………100 mg

Yhteensä 10 miljardia maitohappobakteeria yhdessä kapselissa.

*%Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Markkinoija/ Maahantuoja
Natura Media Oy

Miksi Monilac?

Miksi Monilac?

Natura media kehitti MONILAC-tuoteperheen, koska halusimme tuoda saataville maitohappobakteerivalmisteet, jotka sisältävät spesifejä, tutkittuja maitohappobakteerikantoja. Sellaisia, joilla on oma täsmäfunktio ja joiden kannat ovat tutkitusti yhteensopivia sekä toimivat keskenään. Halusimme myös, että tuotteissamme sekä nämä kannat että niiden pitoisuudet on kerrottu selkeästi.

Maitohappobakteerit on jaoteltu sukuihin, kuten bifidobakteereihin ja lactobasilleihin, jotka taas jakautuvat lajeihin, kuten lactis tai rhamnosus. Kanta määrittää kyseisen bakteerin alkuperän ja se ilmaistaan nimen jälkeen olevassa kirjain-numeroyhdistelmässä, kuten Lactobacillus rhamnosus LR04. Vaikka bakteerilaji olisi sama, esim. Lactobacillus rhamnosus, mutta kannat on eri lähteistä, näillä voi olla aivan erilainen toimintamekanismi.

MONILAC-sarjassa kaikki maitohappobakteerit on tarkkaan valittuja ihmisperäisiä kantoja ja bakteerien pitoisuudet on tarkasti määritelty optimaalisiksi.

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin