Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Natura Media Monilac Metabolic

60 kapselia

Alkuperäinen hinta oli: 26,90 €.Nykyinen hinta on: 22,90 €.

Parasta ennen 12/2025

(768,57 €/kg)

Natura Media Monilac Metabolic

  • Täsmävalmiste aineenvaihduntaan
  • Bifidobacterium lactis BPL1 -maitohappobakteerikanta, koliini ja B6-vitamiini yhdessä
  • 10 miljardia elävää maitohappobakteeria yhdessä kapselissa
  • Ravintolisä

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Monilac Metabolic

Täsmävalmiste aineenvaihduntaan!

Bifidobacterium lactis BPL1 -maitohappobakteerikanta, koliini ja B6-vitamiini yhdessä.

Monilac Metabolic sisältää ainutlaatuista Bifidobacterium lactis BPL1-maitohappobakteerikantaa. Yhdessä kapselissa on 10 miljardin maitohappobakteerin lisäksi 100 mg koliinia, joka edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa sekä 2,8 mg premiumtason pyridoksaalimuotoista B6-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Monilac Metabolic -kapselit on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman monille. Siksi ne eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Tuote on valmistettu Suomessa.

1 Monilac Metabolic -kapseli päivässä riittää. Pakkaus sisältää siis tehokkaan päiväannoksen n. kahdeksan viikon ajalle.

Yksilöllinen aineenvaihdunta

Aineenvaihdunnan prosesseilla on kehossa kolme päätehtävää:

  1. tuottaa energiaa
  2. tuottaa rakennusaineita
  3. poistaa kuona-aineet

Meillä jokaisella yksilöllinen perusaineenvaihdunta huolehtii elintoimintojen ylläpitämisestä, vaikka olisimme täydessä levossa. Aktiviisuustasomme ja esim. lihasmassan määrä taas määrittelee sen, paljonko tämän perustarpeen lisäksi kulutamme energiaa päivittäin.

Aineenvaihdunnan optimaalista toimintaa edistäviä elintapoja on mm. terveellinen ruokavalio ja päivittäinen fyysinen aktiivisuus.

Käyttöohje

Annostus: 1 kapseli päivässä veden tai muun viileän nesteen kanssa. Kapselin voi myös avata ja sisältö voidaan sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 60 kaps/ 34 g.

Ainesosat: Koliinibitartraatti, maitohappobakteeri (Bifidobacterium lactis BPL1), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa),  maltodekstriini (tapioka),  pyridoksaali-5′-fosfaatti (B6-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat).

Vaikuttavat aineet: /1 kaps.
Bifidobacterium lactis BPL1 ….. CFU 10×109
Koliini/Kolin ………………………….. 100 mg
B6-vitamiini/Vitamin B6 ……….. 2,8 mg (200%*)

1 kapseli sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria.

*% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Markkinoija/ Maahantuoja
Natura Media Oy

Miksi Monilac?

Miksi Monilac?

Natura media kehitti MONILAC-tuoteperheen, koska halusimme tuoda saataville maitohappobakteerivalmisteet, jotka sisältävät spesifejä, tutkittuja maitohappobakteerikantoja. Sellaisia, joilla on oma täsmäfunktio ja joiden kannat ovat tutkitusti yhteensopivia sekä toimivat keskenään. Halusimme myös, että tuotteissamme sekä nämä kannat että niiden pitoisuudet on kerrottu selkeästi.

Maitohappobakteerit on jaoteltu sukuihin, kuten bifidobakteereihin ja lactobasilleihin, jotka taas jakautuvat lajeihin, kuten lactis tai rhamnosus. Kanta määrittää kyseisen bakteerin alkuperän ja se ilmaistaan nimen jälkeen olevassa kirjain-numeroyhdistelmässä, kuten Lactobacillus rhamnosus LR04. Vaikka bakteerilaji olisi sama, esim. Lactobacillus rhamnosus, mutta kannat on eri lähteistä, näillä voi olla aivan erilainen toimintamekanismi.

MONILAC-sarjassa kaikki maitohappobakteerit on tarkkaan valittuja ihmisperäisiä kantoja ja bakteerien pitoisuudet on tarkasti määritelty optimaalisiksi.

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin