Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

Fat Burner

60 tablettia

Alkuperäinen hinta oli: 31,90 €.Nykyinen hinta on: 28,70 €.

Parasta ennen 6/2025

(501,57 €/kg)

Fat Burner 60 tabl

Kasviuute ja -öljy ja koliini-valmiste

  • Koliini ja yerba mate tukevat kehon normaalia toimintaa ja rasva-aineenvaihduntaa
  • Mustakumina ja inkivääri tukevat verensokerin säätelyä
  • Mustapippuri auttaa ylläpitämään normaaleja ruoansulatustoimintoja
  • Ravintolisä

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

Fat Burner

Tehokasta rasvanpolttoa

Fat Burner™ on uudenlainen yrttitabletti, jonka paljon käytetyt ainesosat, kuten koliini ja Yerba mate, tukevat kehon normaalia toimintaa ja rasva-aineenvaihduntaa. Tabletit sisältävät rasva-aineenvaihdunnalle tärkeää koliinia. Koliini tukee rasva-aineenvaihduntaa. Yerba Mate tukee painonhallintaa terveiden ruokailutottumusten lisänä. Mustakumina ja inkivääri tukevat verensokerin säätelyä ja mustapippuri auttaa ylläpitämään normaaleja ruoansulatustoimintoja.

Yerba Mate (Llex paraguariensis A. St.-Hill)

Käyttämämme Yerba mate -uute valmistetaan tarkoin valituista kasvin lehdistä, jotka kuivataan ja uutetaan niin että niiden aktiiviset ainesosat saadaan talteen. Näin voimme taata laadukkaan ja korkealuokkaisen tuotteen. Yerba mate -puu kasvaa Etelä-Amerikan mantereella. Espanjan ja portugalin kielisissä maissa Yerba mate -puun lehtiä käytetään yleisesti teenä.

Maarianohdake (Silybum marianum L.)

Maarianohdake kasvaa luonnovaraisena Välimerenalueella. Maarianohdaketta on käytetty vuosisatoja ravintona ja rohtona. Kuivaamme ja uutamme kasvin niin että sen aktiiviset ainesosat säilyvat parhaiten.

Mustakumina (Nigella sativa L.)

Nigella sativa tunnetaan paremmin mustakumina-nimellä, ja se on alunperin kokoisin lounais-aasiasta. Kasvin siemeniä on käytetty mausteena. Tableteissa käytetyt kuminat on valittu tarkkaan. Ne kuivataan ja uutetaan niin että kasvin aktiiviset ainesosat säilyvät parhaiten.

Käyttöohje

Annostus ja käyttöohje: 2 tablettia päivässä aterian yhteydessä veden kanssa.

Käyttörajoitus:  Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 60 tabl/ 63,60 g.

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), vihreäteeuute (Camellia sinensis L.), koliini (koliinivetytartraatti), mustakuminansiemenuute (Nigella sativa L.), maarianohdakeuute (Silybum marianum L.), Yerba mate –lehtiuute (Ilex paraguariensis A St – Hil.), inkiväärinjuuriuute (Zingiber officinale Roscoe), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), perunatärkkelys, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), mustakuminansiemenöljy (Nigella sativa L.), mustapippuriuute (Piper nigrum L.).

2 tablettia sisältää:
Mustakuminansiemenuute (mg), 200
Mustakuminansiemenöljy (mg), 16
Vihreäteeuute (mg), 400
Maarianohdakeuute (mg),120
Inkiväärinjuuriuute (mg), 100
Yerba mate-lehtiuute (mg), 120
Mustapippuriuute (mg), 6
Koliini (mg), 82,5

Markkinoija/ Maahantuoja
New Nordic Oy

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin