Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Uni ja stressin hallinta

Stressi | Uni

Stressi kuuluu varmasti jokaisen elämään jossain vaiheessa, se ei vain saa ottaa ylivaltaa kehostamme, sitä pitää osata hallita. Joskus voi olla apua ravintolisästä stressiä vastaan taistelussa. Tutustu tuotteisiin.

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat melatoniini-valmisteet unentuloa edistämään ja lyhentämään nukahtamisaikaa.

Huippusuosion jo nyt saavuttanut uutuus Harmonia niDRA pureutuu unettomuuden juurisyihin ja auttaa rentoutumaan. Lämmin suositus kokeilemaan jos unettomuus on todellinen ongelma.

Tilaa tuotteet helposti suoraan vaikka kotiisi asti!

Katso myös vinkkimme parempiin yöuniin »

Näytetään 1–28 yhteensä 44 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 44 tuloksesta

Vinkkejä parempiin yöuniin:

Eikö uni tule? Tietenkin pidät makuuhuoneen viileänä, olet jo sammuttanut kaikki medialaitteet ajoissa, olet ehkä tehnyt pienen rauhallisen iltakävelynkin. Pyöriikö silti vielä päivän tapahtumat mielessä ja uni antaa odottaa itseään?

Luonto auttaa myös uninongelmissa

Tiesitkö että luonto auttaa myös rauhoittumisessa ja rentoutumisessa iltaisin ennen nukkumaan menoa.
Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.

Melatoniini auttaa myös matkailijoita aikaerorasituksissa, jotka myös voivat hankaloittaa unentuloa.

Valeriana Relax Sleep, Harmonia niDRA ja Melissa Dream auttavat rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa ja parantavat unen laatua. Levollisin mielin on helpompi nukahtaa.

Yölliset wc-käynnit

Lasketko turhaan lampaita vai nukahdatko hyvin, mutta kärsit yöllisistä heräämisistä? Urisan Prosta saattaa auttaa vähentämään yöllisiä wc-käyntejä huolehtimalla virtsateiden hyvinvoinnista, erityisesti jos kärsit yliaktiivisesta rakosta.

Stressiä vastaan luontaistuotteilla

Nykyajan kiireinen elämäntyyli monilla näyttäytyy lisääntyneenä stressinä, mielialanvaihteluina ja jopa univaikeuksina. On helppoa neuvoa rauhoittumaan ja olemaan stressaamatta, aina se ei vain onnistu.

Stress Guard on hyvä apu elämän kiireisiin elämäntilanteisiin, ei turhaan sanota sitä kehon ja mielen tasapainottajaksi. Kun keho ja mieli ovat tasapainossa, eli keho on stressinkin kanssa tasapainossa, unen päästä saa kiinni helpommin ja samalla unenlaatu paranee.

Ruusujuuri myös auttaa stressisiedossa ja samalla rentoutumisessa.

Ashwagandha auttaa stressitilanteissa ja parantaa henkistä tasapainoa. Luonnolla on monia keinoja ehkäisemään stressiä ja lievittämään jo ilmaantuneita stressin oireita. Kannattaa kokeilla.

Estääkö levottomat jalat unentuloa? Levottomiin jalkoihin voi kokeilla ulkoisesti käytettynä magnesiumsuihkeita ja sisäisesti muita magnesiumtuotteita. Kannattaa myös huolehtia, että jalat ovat lämpimät.

Hyvää yötä ja levollista unta!

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin