Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Vatsa ja suolisto

Maitohappobakteerit | Entsyymit | Suoliston hyvinvointi | Kuituvalmisteet

Verkkokaupastamme löydät laadukkaan valikoiman ravintolisiä vatsasi ja suolistosi hyvinvoinnille.
Joskus vatsan ja suoliston toiminta saattaa tarvita lisäboostia kuiturikkaasta ja terveellisestä ravinnosta huolimatta.

Maitohappobakteerit

Laadukkaat ja monipuoliset maitohappobakteerit suoliston hyvinvoinnille.

Entsyymit

Entsyymit avuksi ruoansulatukselle, Monizym Enzymes on loistavan tehokas valmiste, kun tulee herkuteltua tai muuten suoliston avuksi.

Kuituvalmisteet

Vatsa rakastaa kuituja! Kuituvalmisteet tukevat normaalia vatsan ja suoliston toimintaa. Saatko riittävästi ruoasta kuituja? Joskus voi kuitulisä olla tarpeellinen, varsinkin ellei oma ruokavalio sisällä kuituja riittävästi.

Hyvinvointisi alkaa suolistosta, pidetään siis sen hyvinvoinnista huolta.

Katso vinkit toimivalle vatsalle ja onnelliselle suolistolle.

Näytetään 1–28 yhteensä 39 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 39 tuloksesta

Pureskeletko ruokasi kunnolla?

Aina kysytään, mitä syöt? Samoin voisi kysyä, miten syöt? Vatsa rakastaa rauhallisia ruokailuja, kasviksia, kuituja ja liikuntaa. Muista pureskella kunnolla, sillä ruoansulatus alkaa jo suussa. Hyvin pureskeltu ruoka ja syljestä erittyvät ruoansulatusentsyymit tekevät ruoasta vatsalle helpompaa käsiteltävää. Hotkittaessa ruoka menee vatsaan isoina paloina, mistä aiheutuu suolistolle lisätyötä, sekä tärkeät ravintoaineet eivät imeydykään kunnolla.

Onko ateriarytmisi kohdillaan vai sorrutko naposteluun?

Vatsa kiittää kun muistaa syödä säännöllisesti, mielellään viisi ateriaa päivässä. Liian isot annokset ja liian pitkät ateriavälit kauhistuttavat vatsaa. Hyvä aamupala pitää vatsan tyytyväisenä lounaaseen asti. Terveelliset välipalat ehkäisevät napostelua ja jaksat päivälliseen asti. Kohtuullinen iltapala ei tee oloa ähkyksi, kun pitäisi nukahtaa.

Vinkki: Jos olet makean napostelija, kokeile kromilisää ehkäisemään turhaa epäterveellistä napostelua.

Hiilarit! Syötkö niitä liikaa?

Hiilihydraattisieppari Figurel Low Carb kannattaa ottaa avuksi kun tietää syövänsä hiilihydraattipitoisen aterian. Se auttaa pilkkomaan hiilareita ja näin ehkäisee vatsavaivoja.

Toimisiko sinulle Ketogeeninen ruokavalio?

Ketogeeninen ruokavalio sisältää mahdollisimman vähän hiilihydraatteja ja enemmän rasvaa, näiden oikea suhde ajaa sinua ketoosiin.

Lue lisää blogistamme ketogeenisesta ruokavaliosta.

Tarjoamme sinulle laadukkaat tuotteet tukemaan ketogeeenista ruokavaliota. Ota ketogeenisesta ruokavaliosta kaikki hyöty irti, unohtamatta tärkeitä ravintoaineita. Tutustu KETO- tuotteisiin tästä.

Juotko riittävästi?

Runsas juonti pitkin päivää piristää myös vatsan toimintaa. Kuidut saavat riittävästi nestettä turvotakseen ja kulkeakseen sutjakkaasti suoliston läpi. Hyvä juotava vesimäärä päivälle on noin 2 litraa.

Vinkki: Tee riittävästä juomisesta tapa. Tuunaa juomasi kollageenijuomajauheella, joita meiltä löytyy hyvä valikoima. Kaksi hyötyä samalla, kollageenin kauneutta edistävä vaikutus ihoon, hiuksiin ja kynsiin, sekä nivelten terveydelle, sekä riittävä juominen vatsan hyväksi.

Onko vatsasi onnellinen? Saako se siis tarpeeksi kuituja?

Vatsa rakastaa kasviksia ja täysjyväkuituja, niitä kannattaakin syödä päivittäin jokaisella aterialla. Kuituja olisi hyvä syödä päivittäin 25 g. Jos ruokavalio ei sisällä tarpeeksi kuituja, on elimistön kuidunsaantia hyvä lisätä jollain kuitulisällä. Valikoimastamme löytyy erilaisia laadukkaita vaihtoehtoja kuitujen lisäämiseen. Lisäkuitu ei ole koskaan huonoksi. Riittävä kuidunsaanti pitää vatsan toimivana ja täytenä, siksi kuidut ovat omiaan myös painonhallinnassa.

Syötkö itsesi ähkyksi?

Ähkyn välttämiseksi meiltä Luontaistuote Jasminista löytyy laadukas valikoima entsyymivalmisteita joilla on hyvä boostata ruoansulatusta. Kehossamme on luonnostaan ruoansulatusentsyymejä. Joskus on hyvä boostata lisää ruoansulatusta ja ottaa käyttöön entsyymivalmisteet. Kun on juhlia tiedossa ja herkkuja normaalia enemmän tarjolla, entsyymivalmisteet voivat auttaa ähkyn helpotuksessa ja vatsan ylimääräisessä turvotuksessa. Entsyymit auttavat suolistoa pilkkomaan ruoan proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja, ja näin ne voivat ehkäistä vatsan turvotusta herkuttelujenkin jälkeen.

Onko kehosi hapan?

Joskus kehon pH-tasapaino horjuu, ja aiheuttaa turvotusta ja epämukavaa oloa vatsassa. Kokeile pH-Balance Pascoe jauhetta tai tabletteja tasapainottamaan kehon happo-emästasapainoa.

Muistatko maitohappobakteerit?

Joskus vatsa joutuu koetukselle, esim. jos kiire iskee päälle, lääkekuurien jälkeen, matkojen aikana tai vaikka yksipuolisen ruokavalion aikana. Helli silloin vatsaasi maitohappobakteereilla.

Valikoimastamme löydät maitohappobakteerit sekä pitkäaikaiseen käyttöön, että lyhytaikaisiksi kuureiksi.

Stressaatko? Liikutko riittävästi?

Vältä stressiä ja opettele käsittelemään stressinsietoa mielessäsi. Stressi ärsyttää suolistoa. Joillain stressi hidastaa suoliston toimintaa, joillain taas nopeuttaa suoliston toimintaa. Sekä vatsan ja suoliston hyvinvoinnille, että stressille on hyväksi liikunta. Lenkki vaikka lähimetsässä kummasti tekee hyvää mielelle ja hektiselle elämälle, saa hetkeksi unohtamaan kiireen. Vatsakin kiittää.

Blogistamme löydät kirjoituksen Stressi, voiko sitä lievittää?

Kun kaipaat stressiisi kehon ja mielen tasapainoa, suosittelemme lämpimästi huippusuosion saanutta Harmonia KSM66-valmistetta, kokeile vaikka.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin